Fiul președintelui recunoaște: Trump iubește verdele, adică dolarul

0 324

Eric Trump, unul dintre fiii preşedintelui SUA, Donald Trump, a spus miercuri că tatăl său, acuzat de rasism, ‘nu vede rase’, iar ‘singura culoare’ care-l interesează este ‘verdele’, adică dolarul american şi prosperitatea economică a SUA, transmite agenţia EFE.

‘Tatăl meu vede o singură culoare: verdele. Este preocupat de economie’, afirmă Eric, în vârstă de 34 de ani, care împreună cu fratele său Donald Jr. gestionează din luna ianuarie afacerile preşedintelui.

‘El nu vede rase. Este cea mai puţin rasistă persoană pe care am întâlnit-o în viaţa mea. Sunt total lipsite de sens’ astfel de acuzaţii, a asigurat fiul său, referindu-se la acuzaţiile de rasism la adresa lui Trump, după ce la o întâlnire cu congresmeni pe tema imigraţiei ar fi caracterizat Haiti şi statele africane drept ‘ţări de rahat’ (‘shithole countries’).

Fiul lui Trump a mai subliniat în declaraţia sa că în prezent rata şomajului în rândul afro-americanilor din SUA este la un minim record şi a reproşat presei că nu acordă suficientă atenţie acestui subiect.

Afirmaţiile sale survin după ce însuşi Donald Trump a insistat că nu este rasist şi a încercat să deplaseze atenţia către evoluţia foarte bună a economiei americane în primul său an la Casa Albă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.