All for Joomla All for Webmasters
Accidentată, Simona Halep nu va juca pentru România în meciul cu Canada

Accidentată, Simona Halep nu va juca pentru România în meciul cu Canada

Like
15
0
Tuesday, 06 February 2018
Sport

Simona Halep, numărul doi mondial, a confirmat, marţi, pe pagina sa de Facebook, că nu va juca pentru echipa de Fed Cup a ţării noastre în meciul cu Canada, din cauza faptului că nu este recuperată complet după accidentarea de la Australian Open.

”După ce am petrecut această săptămână odihnindu-mă si încercând să mă refac dupa accidentarea de la Australian Open, din păcate refacerea nu este completă pentru că eu sa pot juca în acest weekend la Cupa Federației. Echipa e pe primul loc si e mult mai important ca în componența ei să fie 4 jucatoare sănătoase gata pentru meciuri, așa că l-am informat pe căpitanul echipei, pe Florin Segărceanu, să mă înlocuiasca cu cineva apt 100% pentru joc. Îmi pare rău pentru ca nu pot sa joc pentru Romania deși e foarte important pentru mine dar voi fi în tribune la Cluj pentru a le încuraja pe fete și a fi alături de echipa la acest meci important. Hai România!”, a scris Simona Halep pentru suporterii tenisului românesc.

Florin Segărceanu o convocase deja de luni pe Ana Bogdan pentru meciul cu Canada. Jucătoarea numărul 86 mondial va face deplasarea la Cluj-Napoca, marţi, alături de celelalte jucătoare din lot. Ana Bogdan a confirmat convocarea printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook în care a scris simplu: “Fed Cup”.

Celelalte jucătoare convocate pentru meciul cu Canada sunt Sorana Cîrstea (38 WTA), pe Irina-Camelia Begu (37 WTA) şi pe Raluca Olaru (45 WTA la dublu).

Echipa României întâlneşte Canada în zilele de 10 şi 11 februarie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în cadrul primului tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

România a învins Canada cu scorul de 3-2, la Montreal, în aprilie 2015, graţie acestei victorii promovând în Grupa Mondială. România mai are o victorie în faţa Canadei, în 1983, la Zurich, 3-0 în primul tur al Grupei Mondiale.

facebook-profile-picture

Stefan Damian

2285 posts | 0 comments

Leave a Reply

Public News FM

Public News FM

Scroll Up