Fundaşul sârb Bogdan Planic a semnat cu Steaua Bucureşti

0 332

FC Steaua Bucureşti anunţă că transferul fundasului Bogdan Planic, provenit de la FC Vojvodina Novisad, a fost perfectat, informaţiile apărute în ultimele ore nefiind conforme cu realitatea.

Jucătorul se va antrena sub comanda lui Nicolae Dică începând de săptămâna viitoare, când vor fi reluate pregătirile echipei.

„Transferul jucătorului s-a finalizat. Au mai fost de rezolvat câteva solicitări ale noastre, asupra cărora am căzut de acord acum. Din partea mea nu a fost dovada de neseriozitate în niciun moment, ci doar solicitarea de a se respecta întocmai termenii unui contract perfect din punct de vedere regulamentar, lucru care s-a întâmplat, până la urmă”, a declarat preşedintele Stelei, Valeriu Argaseală.

Bogdan Planic este un fundaş central sârb, născut pe 19 ianuarie 1992, la Uzice. A început fotbalul la Sloboza Uzice, trecând, de-a lungul timpului, pe la FK Bezanija, Jedinstvo Uzice, OFK Belgrad, Steaua Roşie Belgrad şi, din vara lui 2016, la FK Vojvodina Novi Sad. Pentru ultimul club, de la care a fost transferat la Steaua, a evoluat în 40 de partide şi a înscris un gol în toate competiţiile.

Leave A Reply

Your email address will not be published.