George Puşcaş, duce Benevento în Serie A!

0 414

Internaționalul român a fost din nou decisiv pentru echipa italiană și în finala play-off-ului de promovare în Serie A cu Carpi, susţinută joi seara.

George Puşcaş a confirmat încă o dată forma bună în care se află. Atacantul român de 21 de ani a marcat în minutul 32 când a reluat în plasă, pe colţul scurt, o minge centrată în careul mic de Venuti (1-0). Golul s-a dovedit decisiv pentru că în tur a fost 0-0, iar cu scorul general de 1-0 Benevento promovează în premieră Serie A.  Puşcaş a evoluat până în minutul 72 când a fost substituit de Cisse.

George Puşcaş a marcat 5 goluri în ultimele 6 meciuri ale lui Benevento, fiind practic jucătorul care în play-off-ul de promovare a propulsat echipa în Serie A.

Originar din Marghita, fostul jucător al CF Liberty şi FC Bihor a fost împrumutat de Internazionale Milano la Benevento în acest sezon.
La prima participare în Serie B, Benevento a reuşit o promovare istorică în primul eşalon italian. Benevento este un club înfiinţat în 1929, iar echipa îşi desfăşoară meciurile de pe teren propriu pe Stadio „Ciro Vigorito” cu o capacitate de 20.000 de locuri.

George Pușcaș se va alătura lotului Under 21 al României, urmând să se prezinte sub comanda lui Daniel Isăilă pentru meciul cu Liechtenstein, programat pe 13 iunie, la Vaduz.

Leave A Reply

Your email address will not be published.