Nicolae Dică: ”Probabil, nu vor să avem echipe in grupe!”

0 335

Nicolae Dică este total nemulțumit din cauza programului încărcat al celor de la Steaua București, care au jucat deja opt meciuri oficiale de la începutul sezonului, în interval de mai puţin de o lună. Steliștii vor înfrunta Sporting Lisabona marţi, în turul play-off-ului Ligii Campionilor.

Este un meci foarte important, dar cred că trebuia să-i intereseze şi pe cei care fac programările. Am văzut că Sporting joacă la o săptămână, însă noi jucăm din trei în trei zile, că noi suntem în România şi probabil nu vor să avem echipe în Champions League, Europa League, în grupe. Mai bine să băgăm meciuri acum, cât mai multe, să nu se califice echipele, să fie cât mai obosiţi jucătorii, că aşa e mai bine la noi. Nu ştiu cum au gândit ei această programare, cu meciul ăsta intermediar pe care l-am jucat cu Iaşi, dar eu îmi doream să mai joc doar un singur meci până la meciul cu Sporting, dar aşa au decis cei care sunt în măsură să facă aceste programări„, a declarat antrenorul FC Steaua București, Nicolae Dică.

FCSB va juca patru meciuri şi în următoarele două săptămâni: „dubla” cu Sporting Lisabona şi partidele cu Juventus Bucureşti şi FC Botoşani, din Liga 1.

Leave A Reply

Your email address will not be published.