Remiză la peste 40 de grade

0 397

Universitatea Craiova și Astra Giurgiu au terminat la egalitate, 1-1 (0-1), duminică, la Drobeta-Turnu Severin, într-un meci din etapa a patra a Ligii I de fotbal.

Oaspeții au deschis scorul prin Silviu Balaure (9), la capătul unui contraatac, iar Universitatea a egalat după pauză, prin Alexandru Ionuț Mitriță (51), la primul său gol sub tricoul echipei din Bănie.

Universitatea a mai avut ocazii prin Mihai Roman II (32), Cristian Bărbuț (33), Nicușor Bancu (38) și Dimitrov (65), dar Astra putea da lovitura în min. 89, la o ieșire hazardată a portarului Miodrag Mitrovic (debutant în Liga I), însă Romario Moise a tras pe lângă poarta goală.

Alexandru Băluță, cel mai în formă jucător al echipei craiovene în acest debut de stagiune, s-a accidentat în min. 22 și a fost înlocuit cu Mitriță.

CSU Craiova rămâne neînvinsă în campionat, dar are o singură victorie în trei partide susținute pe teren propriu.

„Au fost două echipe cu statusuri diferite. Craiova și-a păstrat lotul și a adus și câțiva jucători buni. Noi suntem o echipă în formare. Am încercat să devenim pragmatici și ne-a reușit. Am făcut un joc de echipă bun. Avem 18 jucători sub 26 de ani, nu e ușor. Avem jucători de perspectivă, de exemplu Balaure.Nu suntem pregătiți pentru acest ritm, închidem luna cu 10 jocuri. Cred că Barcelona se uită cu invidie la noi. Suntem echipa din România cu cele mai multe meciuri. Am aglomerat calendarul ca să sufocăm echipele”. – Edward Iordănescu, antrenor Astra

„Este un rezultat bun, dar speram să câștigăm. E un punct obținut cu o echipă bună, care se bate la play-off. S-a văzut și oboseala, a fost o săptămână foarte grea. Suntem o echipă nouă, nu mai suntem cei din sezonul trecut. Sperăm să devenim o echipă chiar mai bună” – Alexandru Stan, Astra

CS Universitatea Craiova — AFC Astra Giurgiu 1-1 (0-1), Stadion ”Municipal” — Drobeta-Turnu Severin

Au marcat: Alexandru Ionuț Mitriță (51), respectiv Silviu Balaure (9).

Arbitru: Horațiu Mircea Feșnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenți: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Gero Szabo (Cluj-Napoca); arbitru de rezervă: Marcel Bîrsan (București)

Leave A Reply

Your email address will not be published.