All for Joomla All for Webmasters
Vladimir Putin: Rusia are cea mai bună armată din lume

Vladimir Putin: Rusia are cea mai bună armată din lume

Like
21
0
Wednesday, 31 January 2018
International

Armata Rusiei este una dintre cele mai bune armate din lume, după cum reiese din operațiunea militară din Siria.
Acest lucru a fost declarat ieri de către președintele rus Vladimir Putin la o conferință militară privind rezultatele operațiunii speciale din Siria, a informat TASS.
Potrivit șefului statului rus, “înfrângerea grupurilor bine înarmate de teroriști din Siria” a arătat forța armatei ruse și a marinei sale. Mai mult, a spus că mutarea operațiunii a arătat “fiabilitatea tradițională și eficacitatea armei rusești”.
În multe sisteme de arme, Rusia nu are egal și trebuie să-și păstreze poziția de lider mondial în domeniul armamentului. „Trebuie în mod constant să se muncească, pentru a fi un pas înainte, nu sa se intretina iluzii“, a declarat Vladimir Putin.
El citează date de la Ministerul Apărării, potrivit cărora în Siria au fost utilizate „215 tipuri moderne și promițătoare de arme“, care, în general, au confirmat „ înalta lor performanță“.
Putin a remarcat că a fost prima încercare de a pune în luptă o armă de precizie cu rază lungă de acțiune, care să se bazeze pe aer și pe mare. El a vorbit mai ales despre rachetele Kalibr și despre rachetele mai puțin cunoscute “X-101” (Ha-101). Putin a reamintit, de asemenea, debutul în condiții de luptă a avioanelor strategice rusești de nouă generație.

facebook-profile-picture

Stefan Damian

2227 posts | 0 comments

Leave a Reply

Public News FM

Public News FM

Scroll Up