Blestemul untoldiștilor: Aventuri cu Fuego la Marea Neagră

0 292

”Nu credeam că pentru urechile mele există ceva mai poluant fonic decât Untoldul. Trebuie să recunosc că m-am înșelat. Sunt cazat la cinci minute de mers lejer fată de teatrul de vară din Jupiter. Azi-noapte, de la 23:30 pănă puțin după ora 1:00, sub balcon mi-a prestat vocal Fuego! Chiar nu glumesc!

Am avut parte și de un spectacol vizual de neuitat (aici glumesc). Nu mă refer la focuri de artificii, spectacol pirotehnic sau de lumini și lasere, vă spun despre un cuplu de pescăruși care au gângurit cât a prestat feciorul vedetă, Fuego! Habar nu am cum fac sex pescărușii așa că nu am idee dacă spectacolul a fost indecent au ba, dar mă gândesc că nu fac precum untoldiștii. Oricum mari diferențe de gândire nu sunt dacă unii plătesc între 1000 și 2000 de euro pentru o cazare in timpul festivalului.

Dar pentru că fiecare face ce dorește cu banii și viața lui, le doresc festivalierilor distracție faină! Revenind la Fuego, zău că nu înțeleg de ce nu-l invită Boc la zilele Clujului. Ăștia doi, Boc și Fuego, sunt duioșii geriatriei neamului. Cu câteva reduceri la transportul in comun, scoase de la elevi și studenți, îl poți plăti pe Fuego să presteze în autobuz între capetele de linie a celor mai solicitate linii de transport. Nici măcar nu trebuie să iei din bugetul alocat reducerilor ptr elevi și studenți, că la ce prestații languroase are Fuego poți solicita o sponsorizare de la Administrația Cimitirelor, care depind tot de Primărie.

Revenind la posibila prestație fuegoistă la Cluj, personal vă garantez că oricât de supraaglomerate ar fi autobuzele efectul va fi vizibil pozitiv și toți neaveniții și necultivații muzicali, așa ca mine, vor aprecia Untoldul și se vor implica activ in organizarea festivalului. Chiar eu personal m-aș implica dar cu o condiție: niciodată Van Buuren sau Martin Garrix să nu presteze “featuring” Fuego! Mă simt norocos că am un copil, pentru că după încă câteva nopți de acest gen am ajuns să testez una dintre legile nescrise ale impotenței: să împing și să intre în mine!…”, a scris Florin Otrocol pe contul personal de facebook.

Așteptăm o cronică culturală completă…(…cu foto de la eveniment)!

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.