La Moscova au fost reținuți membrii unei bande de neonaziști-măcelari “specializați” pe asasinarea migranților

0 196

Forțele de ordine din capitala Federației Ruse au reținut un grup infracțional de tineri neonaziști-măcelari “specializați” pe asasinarea migranților.

Toți cei 6 membri ai grupului (4 tineri și 2 tinere) sunt bănuiți de comiterea unei serii de atacuri împotriva “veneticilor”.

Infractorii îi supuneau pe cei sosiți la Moscova în căutare de lucru unor torturi cumplite, snopindu-i în bătăi și tăindu-i cu cuțitele în plină stradă.

Potrivit unor surse din cadrul poliției capitalei ruse, pe lângă atacurile din motive etnice, tinerii din gruparea respectivă (care organizau, în mod regulat, turnee de lupte cu cuțite) au comis și cel puțin un atac armat.

În timpul arestării, de la membrii grupului infracțional au fost confiscate cuțite, bâte de baseball, pumnale și literatură cu caracter extremist.

În urma celor întâmplate a fost intentat un dosar penal.

În luna curentă, polițiștii din capitala Rusiei au reținut la Moscova alți cinci tineri acuzați de o serie de atacuri împotriva locuitorilor capitalei. Potrivit anchetatorilor, aceștia sunt implicați în comiterea a cel puțin două omoruri și un atac armat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.