A demisionat încă un angajat influent al Casei Albe

0 176

Sebastian Gorka (foto,în mijloc), adjunctul ajutorului Președintelui american, a depus cerere de demisie, însă motivele acesteia, deocamdată, n-au fost dezvăluite.

În timp ce unii l-au acuzat de legături cu grupuri de extremă-dreaptă, alții i-au pus la înoială competența declarată în domeniul luptei împotriva terorismului.

Cunoscut pentru interviurile sale, conservatorul supranumit “pitbullul președintelui” (considerat unul dintre cei mai apropiați susținători ai lui Trump), Gorka a devenit un următor demisionar al Casei Albe în cele 7 luni ale guvernării actualului conducător american.

S.Gorka nu este primul funcționar care și-a prezentat demisia din echipa de la “The White House”: anterior, din administrația lui Trump s-au concediat Reince Priebus (șeful administrației de la Casa Albă), Michael Flynn (consilierul prezidențial pentru securitatea națională), Stephen Kevin “Steve” Bannon (strategul-șef și consilierul principal al actualului președinte).

Însă recordul pentru cea mai scurtă aflare la Casa Albă îi aparține ex-directorului de comunicare Anthony Scaramucci: pentru o serie de controverse (inclusiv atacarea lui Reince Priebus, predecesorul lui Kelly la “The White House”), acesta a rămas în funcție timp de doar 10 zile.

Leave A Reply

Your email address will not be published.