Trupele ruse din Republica Moldova au efectuat exerciții militare periodice

0 157

Transmisioniștii din cadrul Grupului Operativ al Tripelor Ruse (GOTR) din regiunea transnistreană a Republicii Moldova au desfășurat complexele de comunicații mobile, în timpul efectuării exercițiilor practice.

Conform planului, militarii din trupele de transmisiuni ale unității s-au deplasat în zona specificată, acționând în condițiile utilizării de către “inamic” a armelor de distrugere în masă și purcedând la întreprinderea măsurilor în vederea combaterii acțiunilor grupurilor diversioniste și de recunoaștere ale inamicului convențional.

În zona menționată, în termeni restrânși, au fost desfășurate în secret complexele de comunicații mobile, totodată organizându-se un adevărat punct de comandă. Astfel, fusese soluționată problema asigurării comandamentului și a efectivului GOTR din regiunea transnistreană a Republicii Moldova cu toate tipurile de comunicații.

Transmiterea și recepționarea informației de către militari urma a se efectua în condițiile întreprinderii contramăsurilor electronice împotriva inamicului convențional.

Leave A Reply

Your email address will not be published.