Vladimir Zhirinovskiy a evidenţiat principalele greșeli ale preşedintelui Putin

0 245

Fondatorul și liderul Partidului (ultra-naţionalist) Liberal Democrat de la Moscova a remarcat cele trei erori esenţiale ale lui Vladimir Putin în calitate de președinte al Federaţiei Ruse.

Principala greșeală a șefului statului, în opinia controversatului politician, o constituie reducerea subiecţilor federativi de la 89 la 83 (în anii 2003-2008), iar celelalte doua – refuzul anexării la Federaţia Rusă a întregii Ucraine (nu doar a Crimeii) şi lipsa mecanismelor de sprijinire a business-ului mic, în pofida promisiunilor multiple în această privinţă. Anume cea de-a treia eroare, potrivit ex-vicepreşedintelui Dumei de Stat, reprezintă una dintre principalele cauze ale blocării creşteri economice la nivel naţional.

Declarându-se cea de-a doua personalitate din ţară (după V. Putin), în topul celor mai importante, influente, populare şi de încredere, “patriarhul politicii ruse” a specificat dorinţa de a-i solicita liderului de la Kremlin numirea sa în fruntea Guvernului după prezidenţialele din 2018.

Leave A Reply

Your email address will not be published.