Coaliția pentru Familie: „Nu există nicio diferență între mijloacele și metodele ziarului «Adevărul» din 1990 și cele folosite astăzi”

0 177

De la aplauze pentru folosirea copiilor în mitinguri politice şi manifestaţii “oengiste” anti-creştine până la ura împotriva unor copii care apar într-un clip de promovare a acţiunii “Coaliţiei pentru familie” care susţin referendumul pentru recunoaşterea căsătoriei dintre un bărbat şi o femeie ca fiind singura acceptată într-un firesc al societăţii noastre nu este decât un singur pas.

O serie de specialişti invitaţi să îşi exprime punctul de vedere faţă de acest clip susţin că este imoral, inestetic, profund manipulator ca nişte copii, tineri, să fie implicaţi în jocul politic al PSD de promovare a unui referendum care are ca scop lupta anti-gay din România.

Aceiaşi specialişti, însă, au fost total de acord ca “micuţii” să fie prezenţi la mitinguri antiguvernamentale din Piaţa Victoriei susţinând că este o lecţie de spirit cetăţenesc şi de implicare activă în viaţa societăţii ca ei să fie acolo, în piaţă.

Buuun, prin urmare deontologii spun că este bine să ducem copii la manifestaţii cu “jos guvernul” şi de susţinere a multinaţionalelor, manifestări anti-biserică, multe dintre ele violente atât prin limbaj dar şi prin comportament fizic dar, este de porc să-i lăsăm să susţină că o familie trebuie să fie compusă din tată (bărbat) şi mamă (femeie).

 „Eu te voi vota pe tine şi vreau să cred că îţi pasă. Cum va arăta România de mâine? Pentru că România mea este România copiilor tăi. Aşa că, de tine depinde ca un bărbat şi o femeie să fie părinţii copiilor din România. Votează definiţia căsătoriei aşa cum ai vota-o pentru copiii tăi“, este discursul rostit de tinerii din clipul de promovare a referendumului.

https://www.facebook.com/referendumpentruromania/videos/1743419375688868/

În acest caz, cel al susţinerii referendumului, contestatrii aduc în vedere un pasaj legislativ care spune:

 Legea pentru Protecţia Copilului, (Articolul nr. 22 din Legea nr. 272/2004), „Copiii nu pot fi folosiţi sau expuşi de către părinţi, reprezentanţi legali, alte persoane responsabile de creşterea şi îngrijirea lor, organisme private acreditate ca furnizori de servicii sociale, instituţii publice sau private, în scopul de a obţine avantaje personale/instituţionale sau de a influenţa deciziile autorităţilor publice sau private, în scopul de a obţine avantaje personale/instituţionale sau de a influenţa deciziile autorităţilor publice.

Pasajul cu pricina nu a fost însă luat în seamă atunci când o serie de organizaţii non-guvernamentale a atras atenţia asupra folosirii copiilor în mitingurile de protest, fiind considerat “comunist”, “retrograd”, “primitv”.

Faţă de acest subiect, Cristi Irimia, consilier județean Vrancea (PNL) a ţinut să precizeze că:

 Cei de la“Adevărul” sunt deranjați că adolescenții români au ales să se exprime și i-au atacat mizerabil. Legea permite copiilor/adolescenților să-și exprime liber opiniile.

 Inițiativa celor 3 milioane de români care solicită revizuirea Constituției a deranjat câteva medii interne și foarte multe medii europene. Nu întâmplător acțiunile împotriva Coaliției pentru Familie s-au întețit. Mai nou, sunt atacați adolescenții care apar în clipurile de promovare ale Referendumului pentru revizuirea legii fundamentale. Pozele adolescenților au fost publicate una lângă alta, precum ale mafioților căutați de Interpol, de către ziarul ”Adevărul” (n. a. – nu pot scrie sau pronunța numele real al ziarului care are o politică editorială anti-creștină, pro-pornografie, pro-sexualitate, pro-homosexualitate).

 Mizerabilă dar, în același timp, patetică încercare de a opri campania celor 3 milioane de români care solicită ca familia să se întemeieze pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie.

 Intimidare prin stigmatizare – cea mai nouă metodă de atac a susținătorilor grupurilor LGBT. Metodă comunistă care, evident, nu va da roade!

Prin urmare, adaugă politicianul, să nu uităm că homosexualii și-au luat susținători cu copii în cârcă, la propriu, într-un marș prin București. Și atunci nu s-a mai ofensat niciun ziar.

 În concluzie, constatăm cu toții că adolescenții sunt buni și au drepturi când apar în tot felul de reclame, când se pun în discuție teme non-conformiste pe marginea educației sexuale, în campanii dubioase ale companiilor care vor să fac profit cu orice preț, însă nu mai sunt buni când își exprimă opiniile față de FAMILIE. Curat murdar, ”stimabililor” care nu știți ce să mai faceți pentru a stopa acțiunea celor 3 milioane de români. 

Iată însă un alt caz ciudat care a trecut parcă neobservat de aceiaşi presă care s-a trezit să protesteze vis-s-vis de folosirea copiilor pentru interese politice retrograde. Nu cu mult timp în urmă, una dintre asociațiile care se ocupă cu propaganda homosexuală încearca să atragă cât mai mulți tineri din România în grupurile activiștilor LGBT.

Această asociație a transmis un anunț pe pagina sa de Facebook în privința organizării unei tabere pentru tinerii LGBT din România, care va avea loc în Slovacia și are toate costurile achitate de organizatori.

Interesant este că vârsta participanților este coborâtă până la limita legalității, fiind încurajați participanții LGBT cu vârste de 15-25 de ani, acoperind toate clasele de liceu.

Este știut faptul că adolescenții traversează o perioadă mai dificilă în această perioadă a vârstei lor, fiind ușor influențabili pentru cei care militează pentru un anumit tip de comportament sexual. Cu atât mai mult, curiozitatea și faptul că pot merge gratuit într-o tabără din străinătate, fără să ia în calzul detaliile ascunse ale unui astfel de anunț, pot apuca pe o cale greșită.

Iată anunțul propagandiștilor LGBT:

„Asociația te invită să participi gratuit în cadrul unei vizite în Kosice, Slovacia, alături de tineri LGBT din Bulgaria, Cehia, Grecia, Italia și Marea Britanie! Vizita va avea loc în perioada 30 septembrie-7 octombrie, toate costurile (transport, cazare, mâncare) fiind acoperite de către asociație alături de partenerul său slovac. Sunt încurajați participanții LGBT cu vârste de 15-25 de ani precum și persoane active în domeniul educației (trainer, profesori, etc) de orice vârstă. Participanții trebuie să cunoască limba engleză la nivel cel puțin mediu.”

Revenind la subiect, în legătură cu  articolul publicat  în cotidianul „Adevărul”, pe prima pagină, Comitetul de inițiativă Cetățenească și Coaliția pentru Familie au emis un comunicat de presă în care se precizează:

„Ziarul Adevărul demonstrează prin acest articol că nu există nicio diferență între mijloacele și metodele ziarului «Adevărul» din 1990 și cele folosite astăzi. La fel ca în 1990, ziarul «Adevărul», continuatorul ziarului «Scânteia» – cotidianul PCR – promovează ura, minciuna și dezinformarea.

La fel ca în 1990, când ziarul «Adevărul» incita la lichidarea studențimii și intelectualității românești și lăuda asasinatele comise de bandele minerilor și de reprezentanții securității regimului Iliescu, astăzi ziarul «Adevărul» incită la ură, stigmatizează, proferează minciuni și calomnii împotriva unui grup de adolescenți și de tineri care au înregistrat un clip în care își afirmau credința în valorile familiei. Acest lucru perfect normal și moral este considerat de redacția ziarului «Adevărul» ca fiind un act imoral și descris ca un abuz emoțional.

Respingem cu fermitate o astfel de modalitate de a face presă și reamintim ziarului „Adevărul” că, a pune portretele copiilor în aceeași manieră în care în anii ’50 se puneau în ziarul „Scânteia” portretele dușmanilor poporului, este o metodă patentată în România de KGB.”

Comunicatul de presă este semnat de Mihai Gheorghiu, președintele Comitetului de inițiativă cetățenească.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.