Grănicerii turci au reținut o rusoaică ascunsă într-o valiză

0 105

O tânără de origine rusă a fost depistată în valiza unui cetățean georgian, în timpul traversării pe jos a hotarului turco-georgian în apropierea postului de frontieră Sarpi, la 14 septembrie curent.

Suspicioși față de mărimea și greutatea valizei, grănicerii turci i-au cerut proprietarului s-o deschidă, pentru a-i verifica conținutul.

În valiză a fost depistată Angelina Samusenko, o cetățeană rusă de 27 ani, care astfel încercase a trece ilegal frontiera.

În urma verificărilor de rigoare, s-au depistat următoarele circumstanțe: femeii i-a fost interzisă părăsirea țării ca urmare a accidentului rutier comis pe teritoriul acesteia.

La 13 mai curent, aflându-se la volanul automobilului în stare de ebrietate, A. Samusenko l-a lovit cu mașina pe Mekhmet Akburak, un cetățean turc în vârstă de 67 de ani, tată a șase copii, grădinar la un hotel de 5 stele din Antalya.

În pașaportul infractoarei era aplicată o ștampilă falsă atestând părăsirea teritoriului Turciei la 14 septembrie.

Domentiy Surmanidze, cetățeanul georgian în vârstă de 47 de ani care încercare a o ajuta să părăsească țara, a fost arestat și predat colaboratorilor direcției locale de combatere a contrabandei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.