A fost împiedicat un atentat la viața președintelui Porochenko

0 174

Potrivit declarației Serviciului de Securitate al Ucrainei, câteva ore în urmă serviciile speciale de la Kiev au reușit să împiedice un atentat la viața președintelui Petro Poroșenko.

Conform relatărilor ofițerilor din cadrul Serviciului, atentatul urma să aibă loc în timpul vizitei șefului statului în orașul Avdeevka (situat cu 13 km. la nord de Donețk), unde era preconizată o întâlnire cu reprezentanții structurilor de forță, în cadrul căreia urma a fi discutată situația din Donbass.

Pe lângă reprezentanții structurilor abilitate să folosească forța, liderul de la Kiev s-a întâlnit cu militari și locuitori ai orașului.

În urma operațiunii speciale a forțelor de securitate, în timpul operațiunii de reținere au fost lichidați doi dintre membrii grupării care aveau asupra lor o pușcă cu lunetă “Steyr-Mannlicher” și muniție pentru aceasta, un pistol “Makarov” cu două încărcătoare, două grenade reactive antitanc “RPG-18”, două grenade de mână defensive “F-1” și trei grenade fumigene “RGD-2” cu amorsoare.

La momentul actual, serviciile secrete de la Kiev sunt în căutarea complicilor criminalilor lichidați.

Leave A Reply

Your email address will not be published.