“Univers T” își menține titlul (P)

0 194

Echipa Complexului Hotelier “Univers T” S. A. din municipiul Cluj-Napoca a fost premiată în cadrul “Galei Premiilor Media de Excelență 2017” (secțiunea “Business”), la nominalizarea “Travel Mix TV” (Televiziunea Națională de Turism care promovează călătoriile, oferindu-le telespectatorilor posibilitatea descoperirii noilor destinații turistice).

Astfel, în 2017, “Univers T” S. A. a reușit a se clasa, pentru al treilea an consecutiv, pe primul loc în județ în domeniul de activitate “Turism” (categoria “Întreprinderi mijlocii”), cu acest prilej Camera de Comerț și Industrie a României și Camera de Comerț și Industrie Cluj, decizând a premia Complexul.

Urcând pe scena Operei Naționale Române Cluj-Napoca alături de Viorel Luca (directorul general adjunct al “Univers T” S. A.), în timpul înmânării premiului de excelență, managerul Complexului Hotelier Valentin Lungu le-a mulțumit pentru continuitate, devotament și rezultatele excelente obținute pe parcursul ultimilor ani tuturor angajaților (mulți dintre ei activează în cadrul Complexului încă de la deschidere), remarcând importanța deosebită a încrederii clienților în calitatea serviciilor oferite la acest Complex Hotelier care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean, primul Complex Hotelier din țară care le oferă clienților acces securizat în propria parcare privată direct de pe telefonul mobil.

“Le mulțumesc celor de la Travel Mix TV. Aceste premiu reprezintă o surpriză plăcută și, totodată, o nouă recunoaștere a eforturilor echipei «Univers T». În acest an, am mai primit premii oferite de Camera de Comerț și Industrie a României, precum și de Camera de Comerț și Industrie Cluj. Aceste distincții sunt rezultatul muncii în echipă. Aici, elementul-cheie este continuitatea, pentru că sunt unii dintre angajați care lucrează chiar de la deschiderea hotelului, în 1985. De asemenea, doresc să le mulțumesc clienților noștri”, a declarat Valentin Lungu.

Înființat în 1985, cu denumirea “Casa Tineretului”, în 1992 Complexul a fost preluat de către Consiliul Județean Cluj (în calitate de unic acționar) și promovat sub actualul brand – “Univers T” S. A.

Situat în imediata apropiere a Centrului Comercial “Iulius Mall”, a Facultății de Științe Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității “Babeș-Bolyai”, a Universității “Dimitrie Cantemir” și a superbelor lacuri din Cartierul Gheorgheni, Complexul Hotelier “Univers T” S. A. dispune de un suport logistic impresionant, un sistem profesional pentru prezentări și personalul necesar desfășurării optime a diferitelor tipuri de evenimente publice și private.

Datorită specificității construcției, sălile pot fi utilizate în funcție de numărul participanților la întruniri sau evenimente.

Cele 58 de camere si apartamente (4 apartamente, 2 suite, 10 camere matrimoniale, 42 camere cu 2 paturi) se oferă în regim single sau dublu.

Sălile de conferință dispun de instalație performanta de sonorizare, videoproiector, ecran de proiecție și Internet wireless de mare viteză.

Iar cele 64 locuri de parcare sunt gata să “găzduiască” oricând automobilele oaspeților sosiți la evenimentele importante în viața socială sau particulară.

În funcție de eveniment, se poate alege între salonul “Restaurant” (cu o capacitate de 220 locuri și posibilitatea compartimentării în două), două terase (cu câte 75 locuri fiecare și o priveliște încântătoare către lac) sau saloanele “Mercur” și “VIP” (proiectate pentru 20 și, respectiv, 15 persoane).

Tradiția de peste un sfert de secol, pe parcursul căruia Restaurantul “Univers T” a devenit un nume de referință în arta culinară din Cluj-Napoca, garantează calitatea serviciilor și rafinamentul preparatelor gătite. De la o elegantă sărbătorire a zilei de naștere sau a aniversării, la petreceri de nuntă, botez sau alte evenimente importante Restaurantul “Univers T” este locul perfect pentru reușita obiectivelor propuse.

(Vedere exterioară a Complexului Turistic-Hotelier T)

(Diplomă de recunoaștere a profesionalismului echipei Univers T SA)

Suită: Ansamblu format din salon și dormitor, cu pat matrimonial (160 x 200), ocupat de către una sau două persoane

(Cameră cu pat matrimonial (140 x 200), ocupată în regim single sau dublu de către una sau două persoane)

(Apartament: Ansamblu format din dormitor cu pat matrimonial (180 x 200) și salon de primire, ocupat de către una sau două persoane)

(La Univers T, camerele sunt pline de lumină și te atrage printr-o atmosferă prietenoasă și caldă. Te simți ca acasă)

(O seară cu familia, prietenii sau partenerii de afaceri este o reușită în Restaurantul Complexului Hotelier Univers T.)

(Salonul ”Mercur” din cadrul Complexului Hotelier Univers T)

(Sala de conferințe ”Jupiter”)

(Sala de conferințe ”Saturn”)

(Sala de conferințe ”Uranus”)

(Sala de conferințe ”Neptun”)

(Complexul hotelier Univers T oferă clienților săi terenuri de tenis și locuri de joacă pentru copii)

(La Univers T poți să te relaxezi în sala de fitness sau la saună)

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.