Eșecul serviciilor secrete americane în Venezuela!

0 152

1. După 4 luni de presiuni din partea spionilor CIA, generalii armatei Venezuelei sunt tot alături de președintele legitim Maduro. Toți au fost abordați și au participat la discuții cu spionii CIA ( deghizați în reprezentanții opoziției ). Li s-au promis sume uriașe pentru a trăda. Din ordinul lui Maduro, Rusia coordonează operativ serviciile de informații ale Venezuelei.

De frica rușilor, generalii venezueleni le-au raportat acestora toate detaliile și au fost instruiți cum să facă. Chiar și generalul Manuel Figuera, directorul SEBIN, a dezertat cu aprobarea rușilor, având soția ostatica la americani. Când Washingtonul a crezut că Maduro a fost trădat de capii armatei, a organizat comedia cu lovitura de stat. Ceea ce a însemnat un fiasco total al spionajului american.

2. În 1989 asupra generalilor armatei române au fost făcute aceleași presiuni, fără să existe o contrapondere a sovieticilor. Vezi prim-adjunctul ministrului Apărării, gen. lt. Athanasie Stanculescu, racolat de spionajul britanic. Cel care a organizat lovitura de stat prin fuga și execuția soților Ceausescu. Așadar pentru generalii venezueleni există ca variantă modelul din România.

3. Fără să-l fi întrebat nimeni, președintele Trump a recunoscut că după acest eșec l-a sunat pe Putin. Discutând despre Venezuela, Ucraina și Siria. Trump a insinuat că folosind Ucraina ca monedă de schimb, l-ar fi convins pe Putin să lase Venezuela pe mâna SUA. Ceea ce este o altă mare minciună. Așa cum SUA a mințit Rusia că după unificarea Germaniei, NATO nu se va extinde către frontierele acesteia.

4. Minciuna lui Trump nu-l păcălește pe Putin ci vizează inducerea în eroare a generalilor Venezuelei. Rămâne să vedem dacă generalii venezueleni își vor trăda președintele legitim ales, trecând de partea unui măscărici al SUA sau își vor păstra demnitatea de ofițeri.

(Valentin Vasilescu)

Leave A Reply

Your email address will not be published.