Păcălicii ticăloși din politica românească

0 480

De regulă ei fac promisiuni. În marea lor majoritate. Fac promisiuni și atât. Se scarpină în cur, râd pe la televiziuni, își fabrică moace de oameni gravi, asemenea imaginii ganditorului de la Hamngia și…promit. Atât. În restul timpului, atunci când nu promit, sfidează. Se plimbă, fac excursii, își iau secretarele din dotare sau amantele și pe aici îți este drumul. Sunt pe teren. Adică oriunde, la mare, la munte, la deal sau câmpie, în aer…Ei sunt pe teren, LUCREAZĂ PENTRU ȚARĂ BĂĂĂĂĂ, PENTRU POPOR…Dacă îi iei la scuturat ies scântei mai ceva decât din focurile nomazilor. Te apucă sila, scârba teribilă…Când le vezi moacele îți vine să iei trei cutii de emetiral să îți treacă…

Li-be-ra-liiii, băieții ăștia care au trântit un Guvern după 3 ani de chinuri. Îi știți, băieții ăia care veneau la televizor cu mimica unui om grav, implicat, cu chipuri de savante și care ne spuneau că Guvernul fură, minte, intră la rupere, nu mai sunt bani, țara este în faliment, ne ia dracu pe toți, stingem lumina si emigrăm. Toți, toată țara, până la ultimul. Dar exact ca în promoțiile imbecile la tigăi apărea unul dintre ei care striga: dar stați, nu este totul pierdut! Dacă venim noi o să curgă iar lapte și miere. Sică Mandolină cu Prișcă, cu Turcan, cu Predoiu și mai nou cu fandositul ăsta mangosit Rareș Bogdan sunt noile repere în câmpul de luptă politică din România. Păcăliciul ăsta de Rareș a fost fotografiat când își plimba prețioșii pantofi spre o limuzină care îl aștepta la scara avionului. Că deh, s-a ajuns păcăliciul, acum nu mai este ăla care striga cu spume la gură că Dragnea este într-o mașină a jandarmeriei și trage în popor.

La câte minciuni spun băieții ăștia care sunt la fel de liberali ca Funar maghiar se putea construi un munte Himalaya. Cică guvernul a furat iar ei vin să stopeze furăciunea. Culmea este că unii dintre ei, mulți în pl.m. au fost prin PDL. Care au prăduit țara asta cu vârf și îndesat, fără milă, cu un tupeu fantastic. Vile, stațiuni turistice, dividente, afaceri grele. Stau cu burțile la soare ca focile pe cubul de gheață și se gândesc la țara. Au coșmaruri, nu mai pot dormi noaptea. Țara băăă, ce face țara…

Trei ani au mințit prin spatele guvernului, au manipulat ca la grădiniță. Guvernul fură, statul de drept este în pericol, România se scufundă. Umblau pe la cancelariile europene la fel ca boierii trădători acum 500-600 de ani. Ăștia de la putere nu sunt loiali luminate Doamne, dar dacă venim noi totul se schimbă. În spatele acestor manevre nu sunt decât interese. De partid, de stat și economice. Pe bani mulți. Iar străinii nu sunt deloc stăini de ce se petrece pe aici. Olandezii salivează la Marea Neagră, Americanii stau după colț să prindă în laț niște petrol, austriecii au deja drujbele înroșite de la atâtea păduri tăiate. Se jefuiește de 30 de ani. Fără milă. Dar pe ei îi preocupă ȚARA. O să vedem în articolele viitoare cât de mult îi preocupă  țara pe băieții ăștia.

Useriștii, circarii parlamentului. Acești saltinbanci de mâna a 3-a, activiști rupți de pe la colțurile occidentului au marjat pe aceiași idee. Guvernul fură, se fură bani publici, România este în faliment, economia moare. Cifrele spuneau de fiecare dată altceva dar ce contează, manipularea era mai importantă decât orice adevăr. Să meargă treaba, prostim pe om cu interentul. Că acum, de acolo se ia lumină, acolo se câștigă alegerile. Liderii useriști sunt campioni la manipulări, dar, scuturați la fel de bine vom vedea că din ei curg contracte cu statul, bani luați cu japca din fonduri europene, trai neneacă pe banii statului. Ei fiind dă dreapta, patrioți, luptători pentru apărarea statului de drept. Barna, Cioloș, Nicușor Dan, Pâslaru dar și alții au urme de euro pe mâni. Au luat și cu mâna stângă dar și cu mâna dreaptă. Fără număr, fără milă. Dar ce contează! E PENTRU ȚARĂ BĂĂĂĂ SĂRACILOR, PENTRU POPOR…Ticăloșia lor este mare… Și desăvârșită pe față la referendumul pentru definirea familiei tradiționale, adică căsătoria să fie consființită doar între un bărbat și o femeie. Descreierații ăștia au făcut în așa fel încât unii oameni să creadă că referendumul era de fapt pentru ca Dragnea să scape de pușcărie. Iar în afara țării erau destui care promovau tocmai acest cretinism. Fapt constat și de mine în timpul unei călătorii peste hotare. Ticăloșie incomensurabilă. Vom vedea în scrierile viitoare cum au jonglat băieții ăștia salvatori cu ”meleoanele” de euro în folosul lor și al neamurilor lor.

Tăriceanu și cu Ponta, doi nefericți aventurieri în politică. Joacă după cum se schimbă lăutarii prin palatele europene. Azi cu ăla, mâine că celălalt, poimâine..dracu mai știe cu cine…Dar, la fel ca toți politicienii șmecheri s-au căpătuit și ei. Trădarea îi caracterizează. După ce trădează îl urăște și mai abitir pe ăl de l-a trădat. Ciudat comportament dar îl vom desluși curând. Ponta, așa cum aminteam într-un articol precedent va vota Guvernul Orban și cu mâinile și cu picioarele. Că deh, afacerile sunt afaceri iar noi ăștia mici și amărâți… nu ne pricepem noi cum stă cu politichia de partid și de stat. În fine, avem treabă. Multă. Pentru că marea majoritate a politicienilor fac parte dintr-o tagmă deloc plăcută. A celor care promit, cerșesc voturi pentru ca apoi să huzurească în prea mult timp de 4 ani. Mama lui de vot!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.