Bătălia pentru resurse și bani naște monștri! (lV) Persoane care au lucrat în finanțele SUA sunt infiltrate în structurile de conducere ale multinaționalelor

0 833

Așa cum vă spuneam, rețeaua de acționari ENEL este interesantă, întortocheată și cuprinde o sumedenie de fonduri de investiții numiți și jucători principali în piața financiară mondială. Schimburile de active, tranzacționări, falimentările unor multinaționale și cumpărarea acestora pe sume ridicole sunt câteva din ”pasiunile” acestor coloși financiari.

Crizele bancare vin tot de la ei. Sau din cauza lăcomiei acestora. Întotdeauna își doresc să aibă cât mai mult. În curând vor doi să aibă tot. Absolut tot din lumea afacerilor. Pentru a ne fi mai ușor în a înțelege cum lucrează aceste companii și care este structura după care se ghidează în afaceri vă vom prezenta detalii edificatoare pe care ni le oferă lucrarea MASTER OF CHESS – THE COMPLETE GUIDE TO FINANCIAL MARKET LEADERSHIP FOR ANYONE

Aceste Burse de Valori și Case de Compensare au fost fondate, finanțate și coordonate în secret de China și aliatul său, India. Dacă China ar fi cumpărat toate bursele din lume, acest lucru ar fi fost considerat un monopol și ar fi fost demascat foarte ușor. Deci, nu ar reuși să țină secretul, dar China-Tibet reușește să controleze aceste burse fără să le dețină 100%.

Astfel, ei au reușit să rămână invizibili de-a lungul secolelor, ascunzându-se în spatele celorlalți acționari și coproprietari. Ideea principală în managementul acestor Burse de Valori și Bănci de Compensare atașate acestor Burse de Valori este că acestea sunt interconectate între ele, două câte două.

Așadar, ele devin o rețea în lanț de instituții Clearing Banks extinse pe toată planeta, pentru a deveni o rețea globală de Clearing Bank. Bursele de Valori si Casele de Compensare sunt infiintate ca societati cu capital social. Interconectarea se realizează prin acționarii acestora. Acţionarii unei Burse de Valori sau Bănci de Compensare – de pe lângă Bursa – sunt reprezentaţi de membrii consiliului de administraţie. În cazul Băncii de Compensare, membrii consiliului de administrație sunt, de fapt, membrii fondatori ai fondului speculativ = administrator de active care administrează banca de compensare.

Administratorul de active este un nume diferit pentru Banca de Compensare sau Casa de Compensare. Administratorul de active (Clearing Bank) este un fond speculativ (fond închis, societate pe acțiuni = societate anonimă). Interconectarea dintre două Bănci de Compensare se realizează prin fuziunea celor două Bănci de Compensare. Aceasta înseamnă că ei au adunat toate activele.

După fuziune, numărul de acțiuni este recalculat în funcție de activele cumulate ale celor două bănci de compensare și redistribuit către numărul total de acționari. Casele de compensare sunt un fel de bănci de compensare care efectuează compensare și decontări în numerar pentru contracte extracomplexe, super-sofisticate (super-derivate).

Funcția celor două bănci de compensare nu se modifică. Ei continuă să lucreze aproape independent unul de altul. Un efect aproape similar poate fi obținut atunci când cei doi administratori de fonduri speculative ai celor două Bănci de Compensare creează un joint venture. În continuare, arătăm modul în care două Bănci Custode (este același lucru cu Clearing Banks) fuziunea (fuziunea). Același mod este folosit pentru Burse de Valori.

Exemplu de fuziune

Să presupunem că după fuziune, acțiunile deținute înainte de această acțiune vor fi distribuite celor 5 Acționari, după cum urmează:

Banca custode 1:

• O bancă, bărbați europeni, asiatici și americani acționari 22,5% acțiuni cu drept de vot; putere de vot = dobânda de vot = 22,5%Interes economic = 30% (acțiuni preferențiale + acțiuni cu drept de vot)

• B bank – 20% acțiuni cu drept de vot; putere de vot = 20%.Această bancă este cunoscută de autoritățile de reglementare, dar din cauza acțiunilor minoritare, nu este importantă pentru ei. Banca B sau Grupul Băncilor B este deținută indirect de Trustul Financiar Tibetan secret.

Banca custode 2:

• Banca C, acționarii bărbați albi dețin 22,5% acțiuni cu drept de vot; putere de vot = dobânda de vot = 22,5%Interesul economic poate fi, de exemplu, 30% (acțiuni preferențiale = acțiuni fără drept de vot + acțiuni cu drept de vot)

• Banca D, 20% acțiuni cu drept de vot (putere de vot = 20%). De asemenea, această bancă este deținută indirect de Trustul financiar chinez secret.Datorită acțiunilor sale minoritare, nu atrage atenția autorităților de reglementare financiară guvernamentală (de exemplu, Comisia de monopoluri și fuziuni).

Banca intermediară: E

• Acțiuni cu drept de vot de la Banca E (sau bănci) = 15% (putere de vot = 15%)De asemenea, această entitate este deținută de Trustul financiar secret REGIUNEA China-Tibet. Nu este respectat de Autoritățile de Reglementare Financiară Guvernamentală deoarece poate fi disimulat în mai multe companii.

De obicei pot fi utilizate mai mult de 10 companii, fiecare deținând aproximativ 1,5% din acțiunile cu drept de vot. Pentru procesul de vot ei folosesc Voting Trust Certificate . În multe cazuri, acest certificat de încredere pentru vot sunt modificate sau falsificate ilegal. Băncile B, D și E dețin împreună 55% din acțiunile cu drept de vot (20% + 20% + 15%)Aceste bănci au un acord secret pentru a vota împreună în adunarea acționarilor și pentru a face numirea consiliului de administrație.

Aceste bănci sunt deținute indirect, în secret, de Goldman Sachs și City Group și controlate direct din REGIUNEA China și Tibet. Modul în care fuziunea 2 cu 2 a băncilor de compensare (case de compensare) poate fi observată în imaginea următoare:

Oficial, nu există un acționar de control. În realitate, Acţionarii care au putere de decizie și control sunt: ​​B + E + D = 55% putere de vot. Despre schemele prin care se controlează piața financiară mondială și implicit tot ceea ce înseamnă bussines cu impact major la nivel global vom vorbi și în episoadele viitoare în speranța că veți înțelege cine controlează cu adevărat viața.

Vorbim acum de BlackRock, o companie care a avut o traiectorie surprinzătoare în ultimii ani. Este parte din lanțul de acționari ai ENEL. O întâlnim prin toate subsidiarele sale ca acționar ăn toate diviziile companiei Morgan Stanley, o altă verigă din lanțul de acționari ai ENEL.  Vinde și cumpără active și se implică tot mai mult în tranzacționările de la bursă. În structurile acționariatului acestei companii și nu numai, întâlnim persoane care au lucrat pentru finanțele americane.

Bader M. Alsaad Președinte al Consiliului și Director General al Fondului Arab pentru Dezvoltare Economică și Socială

Alsaad a ocupat funcția de președinte al Consiliului și director general al Fondului Arab pentru Dezvoltare Economică și Socială („Fondul”) din septembrie 2020. În calitate de director general, dl. Alsaad este directorul executiv al Fondului. Din 2003 până în mai 2021, a fost membru al consiliului de administrație al Kuweit Investment Authority (KIA). A ocupat funcția de director general al KIA din decembrie 2003 până în aprilie 2017. Înainte de numirea sa la KIA, dl. Alsaad a ocupat funcția de director executiv al uneia dintre cele mai importante companii de investiții din Kuweit, Centrul financiar Kuweit.

Alsaad este în prezent membru al Consiliului Consultativ Global al Bank of America, membru al consiliului de administrație al Fondului Kuweit pentru Dezvoltare Economică și membru al consiliului de supraveghere al Daimler AG. El a fost, de asemenea, președinte și vicepreședinte al Forumului internațional al fondurilor suverane de avere de la înființarea acestuia în 2009 până în octombrie 2015.

Laurence D. FinkPreședinte și CEO al BlackRock Fink este fondatorul, președintele și directorul executiv al BlackRock. De asemenea, conduce Comitetul executiv global al companiei. El este responsabil pentru dezvoltarea companiei și planificarea succesiunii, definirea și consolidarea viziunii și culturii BlackRock dar și angajarea relațiilor cu clienți strategici cheie, lideri din industrie, autorități de reglementare și factori de decizie politică. Fink a co-fondat BlackRock în 1988, iar sub conducerea sa, firma a devenit un lider global în managementul investițiilor, managementul riscurilor și servicii de consultanță pentru clienții instituționali și de retail.

Potrivit Bloomberg, activele BlackRock au crescut la peste 9 trilioane de dolari. O sumă uriașă.

Bader M. Alsaad Președinte al Consiliului și Director General al Fondului Arab pentru Dezvoltare Economică și Socială a recomandat recent acționarilor și investitorilor BlackRock să se orienteze rapid către sectoare profitabile în prioade de criză cum ar fi energia și sectorul medical și să găsească companii care au fluxuri de numerar stabile și lanțuri de aprovizionare bine consolidate.

În același timp, Goldman Sachs Future Planet Equity ETF, un alt acționar ENEL are sarcină de a cumpăra acțiuni de la companii lider pe piața energetică din Europa Centrală și de Est astfel încât controlul asupra resurselor din această zonă geografică să fie deplin.

Kevin Johnson cel care a servit președinților George W. Bush și Barack Obama în Comitetul consultativ pentru telecomunicații pentru securitatea națională și a prezidat Grupul operativ de securitate cibernetică este un personaj cheie al acestei misiuni economice. Kevin, este director în cadrul companiei Goldman.

El a fost consultant al companiei Starbucks Corporation unde a mai deținut următoarele funcții: Partener și consultant special (aprilie 2022 – septembrie 2022) Președinte și director executiv (aprilie 2017 – aprilie 2022) Președinte și Chief Operating Officer (martie 2015 – aprilie 2017) Director independent (2009 – martie 2015).

Laurence Douglas Fink (născut la 2 noiembrie 1952) este un om de afaceri miliardar american. El este actualul președinte și CEO al BlackRock, o corporație multinațională americană de gestionare a investițiilor.

BlackRock este cea mai mare firmă de gestionare a banilor din lume, cu active gestionate de peste 10 trilioane de dolari SUA, oferind companiei o putere enormă asupra sistemului financiar global. În aprilie 2022, valoarea netă a averii lui Fink a fost estimată la 1 miliard de dolari, conform Revistei Forbes. El face parte din conducerea Consiliului pentru Relații Externe și ale Forumului Economic Mondial.

În decembrie 2009, BlackRock a achiziționat Barclays Global Investors, moment în care compania a devenit cea mai mare firmă de administrare a banilor din lume. În ciuda influenței sale mari, Fink nu este cunoscut public pe scară largă, în afară de aparițiile sale regulate la CNBC. BlackRock a plătit lui Fink 23,6 milioane de dolari în 2010 și 36 de milioane de dolari în 2021. Până în 2016, BlackRock avea 5 trilioane de dolari în management, cu 12.000 de angajați în 27 de țări.

Când Flink, Nick sau Kevin pun ochii pe o afacere uriașă, trilioane de dolari sunt mutati dintr-un sistem bancar în altul. Așa se naște criza. Continuăm…

Leave A Reply

Your email address will not be published.