Deciziile bulversante ale Autorității Electorale Permanente pentru municipiul Cluj-Napoca, pot amâna alegerile

0 196

       Ploaia care a căzut în cursul după-amiezii la Cluj-Napoca și în județul Cluj, a adus populația în pragul colapsului. Inundațiile care s-au produs la Cluj-Napoca i-au scos pe clujeni din mașini pe geamuri. Catargele de pe pereții ceainăriei ”La Port” au coborât în stradă. Pozele care au apărut instant pe rețele de socializare i-au isterizat pe surferii din întreaga lume. Solicitarea masivă căzută asupra rețelei hoteliere din ultimele ore, prin care se solicită rezervări pentru un potențial campionat mondial al călăreților valurilor și ai pasionaților de competiții de viteză pe apă, îngrijorează autoritățile locale. Din cauza acestor solicitări masive este pus sub semnul întrebării desfășurarea marelui Untold din această vară. Sursele noastre, mai potente și credibile decât ale colegilor de breaslă, ne-au șoptit că există posibilitatea contopirii celor două evenimente ”Peninsula” și ”Untold” și mutarea acestuia la Polul Sud, unde voluntarii clujeni se vor înfrăți cu pinguinii și focile lui Racoviță. Aceleași surse ne-au șoptit, că la întoarcerea voluntarilor de la Polul Sud, aceștia vor deveni lectori și vor intra într-un program de perfecționare a funcționarilor publici, susținând intens cursuri pentru yesmeni și aplaudaci. Prefectul Gheorghe Vușcan, în disperarea-i de cauză binecunoscută și fiind mereu surprins în criză de soluții, la fel ca și predecesorii domniei sale, s-a dus cornet (gloanțele se mai găsesc la muzeele de istorie din țară, restul tării fiind vândut complet) la Biroul Electoral Județean, căruia i-a solicitat anumite răspunsuri vizavi de legalitatea următoarelor solicitări ale populației rămasă în viață după aceste inundații:

cluj-apa

  1. Dacă la fotoliul pentru Primăria Municipiului Cluj Napoca și la Consiliul Județean Cluj poate candida dogele Veneției și prințul moștenitor Willem-Alexander, fiul reginei Beatrix a Olandei, având în vedere expertiza lor cu privire la ridicarea digurilor în vederea protejării populației. Categoric se va solicita derogare pentru candidatura acestora, atât din partea statului român cât și din partea partidelor politice, în speță a marelui PNL, partidul care a creat un precedent acordând-i o derogare pentru candidatura în Parlament, inegalabilului jurnalist, exponentul eleganței în mass-media, Rareș Bogdan.
  2. Dacă se poate acorda pe timpul campaniei electorale titlul de cavaler al ordinului mătăsii-broaștei, candidatului care va promite dotarea stâlpilor de curent cu feonuri de  mare putere, astfel încât pornirea acestora să permită acoperirea decibelică a cântecului sirenelor naufragiate pe străzile Clujului. Aceleași surse ne-au spus că s-a cerut explicit eliminarea din această competiție a acordării titlului onorific, a prim-edilului actual, pe motiv că nu face parte din partidul care l-a propus prefect, atunci la facerea lumii!
  3. Dacă tot s-a pomenit termenul ”naufragiu”, s-a adus în discuție posibila clemență vizavi de candidatura bătrânului lup de mare, Traian Băsescu, singurul capabil să numere (asistat de diva apusă, sora geamănă din flori a Monicăi Belluci, Roberta Anastase) voturile exprimate prin algoritmul cel mai mic multiplu comun (CMMMC) de către electoratul amestecat al lui Emil Boc și Adrian Gurzău.
  4. Dacă Autoritatea Electorală Permanentă poate autoriza pentru candidaturile ca independent la legislativul local (Consiliul Local) a următorilor cititori în stele (de mare): Amerigo Vespucci, Marco Polo și Leonardo da Vinci. Vasta lor experiență ne-ar duce mai aproape de lumea nouă și acordarea gratuită a vizelor pentru spitalul nouă.
  5. Acordarea premiului Kafka, liderilor PSD, Vasile Dâncu și Remus Lăpușan, pentru haosul creat în partidul pe care unul îl consiliază și celălalt îl conduce (unul hăis și unul cea!) și lăsarea lui de izbeliște. Titlul de vraci se solicită ”imperial” acordat, candidatului-deputat Cornel Itu, pentru inaugurarea țevii de apă ”termală” (realizată cu finanțare de pe fundul fondurilor europene și fundul decolmatat al Someșului Mic), necesară curățirii pământului Suceagului și Baciului de către cotropitorii electorali din Teleorman. De asemenea s-a solicitat acordarea de burse cetățenilor de la Pata Rât care au dorit să-l imite la inaugurare pe Collin Powell. cel care i-a refuzat un ultim sfat pe mail (în probleme strict confidențiale, numai de ei știute), comisarului european pentru politici regionale.

cluj-apa2

Sunt convins că solicitările puteau fi mai multe, dar rapiditatea desfășurării evenimentelor a scurtat lista. Acest material trebuie tratat ca pamflet, însă ceea ce au trăit în această după-amiază locuitorii Clujului, NU!

Leave A Reply

Your email address will not be published.