Redescoperim agrementul de pe malul drept al Someșului Mic

0 236

Sâmbătă, 9 septembrie 2017, de la ora 11:00, vă invităm la un tur ghidat al Clujului, care se va concentra asupra parcurilor de pe malul drept al Someșului Mic. Turul este organizat de Asociația Vechiul Cluj și este al șaselea din cadrul proiectului Re-descoperim Clujul.

Și de această dată, ghid va fi domnul profesor Vladimir-Alexandru Bogosavlievici. Dintre obiectivele care vor fi cuprinse în acest traseu amintim: monumentele din Parcul Central „Simion Bărnuțiu”, Cazinoul, Chiosul, Cluj Arena, Sala Sporturilor, Complexul de natație al UTCN și Parcul „Dr. Iuliu Hațieganu”.

Participarea la acest tur, ca de altfel la toate tururile organizate în cadrul proiectului Re-descoperim Clujul, este gratuită. Asociația ne atenționează însă că intrarea în Parcul „Dr. Iuliu Hațieganu”, aflat în proprietatea Universității Babeș-Bolyai, se face contra cost, iar prețul biletului de acces va trebui suportat de fiecare participant în parte.

Proiectul Re-descoperim Clujul se află la a doua ediție și este realizat cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Cluj-Napoca și al Consiliului Județean Cluj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.