Scandal uriaș în Casa Regală a României

0 229

Apropiați ai Prințului Nicolae al României susțin că membrii Casei Regale, Principesa Margareta și Principele Radu îi interzic acestuia să își viziteze bunicul.

“Vin ca nepotul Regelui, nepotul bunicului meu şi doar vreau să-l văd până la urmă. Atât! Dacă va fi ultima dată când ajung aici, când este într-o stare mai bună, atunci aş dori să-l văd. Dacă nu va fi, atunci vreau să-i zic rămas bun, pentru ultima dată.

Ma întristează profund și nu înțeleg agresivitatea Casei Regale de a face tot posibilul de a mă împiedica să îmi văd bunicul și de a-mi discredita imaginea.

Nu voi intra în acest joc murdar. Voi alege să-mi respect bunicul în aceste momente dificile, pentru că așa se cuvine și așa este creștinește”, a declarat Prințul Nicolae de România.

Casa Regală a României a precizat că Nicolae, nepotul Regelui Mihai a agresat o asistentă medicală aflată în reședința monarhului din Elveția.

”Dl Medforth-Mills a forțat ușa casei, implicând în incident șase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Majestății Sale. Dl Medforth-Mills a agresat fizic și verbal trei persoane. Una dintre ele prezintă răni corporale. În final, el a fost împiedicat să forțeze intrarea în casă. Majestatea Sa a făcut clar, de mai multe luni de zile, faptul că refuză să-și vadă nepotul, lucru adus la cunoștință dlui Medforth-Mills în repetate rânduri. La incident au fost prezente trei infirmiere, venite să trateze pe Majestatea Sa, care nu au putut să-și facă la timp datoria. De asemenea, infirmierele au făcut cunoscut că se tem pentru integritatea lor corporală și că vor lua în discuție la instituția lor dacă vor mai veni sau nu să-l trateze pe Rege”, a anunțat oficiali ai Casei Regale..

Potrivit sursei citate, incidentul a survenit la doar o oră după ce Regele Mihai primise Sfânta Împărtășanie de la trimisul mitropolitului Europei Occidentale și Meridionale, Iosif.

În cursul zilei de luni, Casa Regală a anunțat că starea generală a Regelui Mihai s-a agravat și prezintă o slăbiciune accentuată, adăugând că Principesa Moștenitoare Margareta s-a întors în Elveția.

De asemenea, potrivit aceleiași surse, în această săptămână, Familia Regală va avea o rundă de întâlniri cu medicii Majestății Sale, pentru a discuta tratamentul curent al Regelui și pentru a primi sfatul lor în circumstanțele actuale.

Avocatul Prințului Nicolae susține că acesta este blocat în mod frecvent de membrii Casei Regale să își vadă pentru ultima oară bunicul.

Cercuri apropiate Casei Regale susțin că Principesa Margareta a fost cea care a insistat pentru îndepărtarea de la Palat a lui Nicolae, geloasă pe susccesul acestuia dar și pentru imensa popularitate în rândul românilor.

”Prințul Nicolae este agreat pentru succesiunea la tron în rândul simpatizanților monarhiei din România și nu altcineva”, a declarat avocatul Principelui Nicolae.

Leave A Reply

Your email address will not be published.