Somități din lumea medicinei dentare vor fi prezenți la Cluj în perioada 25-26 mai

0 160

Facultatea de Medicină Demntară a UMF ”Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca continuă seria de simpozioanelor dedicate medicinii dentare la care participă somități în domeniu din România dar și din străinătate. Aflat la cea de-a 8-a ediție, seminarul își propune dezbaterea punctuală a ultimilor noutăți în materie de stomatologie astfel încât medicii de specialitate să fie la curent cu cele mai performante metode de tratament dar și de prevenire a afecțiunilor dentare.

”Manifestarea își propune să promoveze educația în medicina dentară, cercetarea fundamentală și clinic dar și aplicații clinice în domeniul practicii stomatologice, a celor mai noi tehnologii. Vor fi prezenți invitați de prestigiu din țară și străinătate, cerecetători și clinicieni dar si cadre didactice și doctoranzi. Vor avea loc conferințe, comunicări orale, prezentări poster și simpozioane de firmă”, au precizat organizatorii.

La eveniment vor participa printre alții, Prof Gottfried Schmalz, Univ. Regensburg, Germany; Assoc Prof Emmanuel D’Incau- Univ Bordeaux, France; Assistant Prof. Razvan Ghinea- Department of Optics, Univ Granada, Spain; Assistant Prof Mariusz Cierech – Department of Prosthodontics, Medical University of  Warsaw, Poland; Prof dr. Norina Forna, Univ de Medicină și Farmacie “T.Gr.Popa” Iași, Romania ; Prof dr. Cristina Borțun, Univ de Medicină și Farmacie “Victor Babeș”, Timișoara; Prof dr. Meda Negruțiu, Univ de Medicină și Farmacie “Victor Babeș”, Timișoara; Prof dr. Mihai Rominu, Univ. de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” Timișoara; Prof dr. Cosmin Sinescu, Univ de Medicină și Farmacie” Victor. Babeș”, Timișoara; Prof dr. Veronica Mercuț, Univ de Medicină și Farmacie Craiova; Prof dr. Horea Manolea, Univ. de Medicină și Farmacie Craiova; Prof.dr. Melinda Székely, Universitatea de Medicina si Farmacie Tg. Mures; Prof.dr. Sorin Andrian, Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr.T.Popa”, Iasi; Prof.dr. Iulian Antoniac, Universitatea Politehnica Bucuresti.

Evenimentul se va desfășura în perioada 25-26 mai la Cluj Napoca, sub egida ”Medicina dentară – de la cercetare la practică” (Dentistry-from research to practice). Mai multe informații se pot obține de pe site-ul napocabiodent.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.