Prostituțio in integrum

0 270

            Niciodată nu am tăgăduit misiunea slavilor, mai ales a rușilor. Sunt oameni frumoși cu idei pe măsură, adică direct proporționale cu măsura frumuseții oamenilor. Hai să explic altfel: ori au idei splendide, ori sunt proști de-și pot asfalta drumurile, doar trecând pe lângă gropi. Acum vreo doi anișori, o tanță interesantă pe numele ei Olga Galkina, consilier municipal de St. Petersburg, a dat cu parul în tagma masculină plătitoare ilegală a serviciilor sexuale. Pentru că prostituția este interzisă la ruși, duduia Olga a avut o inițiativă locală care oferea o alternativă socială, bărbaților prinși cu nădragii-n vine pe lângă ”ferestrele” fetițelor cu fusta ridicată. Propunerea legislativă suna cam așa: dacă ești prins la lebedele negre cu pliscul ”descheiat” plătești o amendă de vreo 1800 de euro, faci 15 zile la mititica ca să înțelegi postura lebedei negre, sau iei lebăda neagră și o duci acasă, dar asta numai după ce treci pe la sfatul popular sau treci pe la altar. Măi să fie! Trebui să știți că această inițiativă nu s-a născut la micul dejun al duduii Olga, ea a fost replica unui alte inițiative a unui deputat rus, care a considerat că bărbații ruși care ”suferă” de virilitate excesivă, având copii cu mai multe femei, ar trebui să fie răsplătiți de stat pentru că-s mari contributori la creșterea demografică. Trăiască Mama Rusie, proletariatul umil și obedient dar foarte viril, oligarhii impotenți, delicatețea și visceralitatea trupească a fecioarelor lor, și dacă mai este loc, atunci să aprindem o lumânare și să spunem o rugăciune și pentru Gogol, Dostoievski și Tolstoi. Despre Putin? Îi doresc să devină campion la triatlonul Mării Negre: să-și câștige onest supranumele de omul scut anti-torpilă, mangusta triciclistă și forestgumpul plajelor Crimeii.

            Să nu ne pripim, că venim pe tărâmul mioriței. Și la noi, ca la ei, prostituția este interzisă, însă la noi nu mai este considerată ca fiind o infracțiune pedepsită de Codul Penal. Dacă suntem prinși la exemplarele ceaikovskiene suntem amendați. Să urcăm mai sus, să urcăm dealul din spatele Pieței Constituției și să ne oprim în Sala Unirii din lucrarea proiectantului Anca Petrescu. Cum adică, cine-i asta și despre ce lucrare-i vorba?! Dragi cuvântătoare și cuvântători, făceam referire la Casa Poporului, clădirea aceea imensă unde-și fac veacul parlamentarii noștri. Cei care nu au găsit  de cuviință să legifereze prostituția, care să ofere un cadru legal triatloniștilor români, care s-au săturat de cina de acasă. Ăia de și-au dat pensii speciale și facilități demne de invidia Trumpului de Disney. Știu că m-am aberat, pentru că întrebarea unui ins sănătos ar fi ”tu te-ai amenda singur?”. Prostituția, o știm cu toții, este cea mai veche meserie. Prostituția politică este cea mai nouă meserie. La noi, că la alții încă mai există pudicitatea. Cum , Doamne iartă-mă, să dau o lege care să pedepsească activitatea mea, sacrificiul meu pentru țară? Și retorica mă înșfacă de gât și mă dă cu neuronii de pereții Casei Poporului, supunându-mă unei nedumeriri: ”oare dacă sunt prins în flagrant la o cafea cu un parlamentar român, din categoria pârâților nu cea a incerților, nu se cheamă că încurajez prostituția?”. Ca să scap de astfel de temeri și de toate îndoielile lumii propun o lege prostituțio in integrum: ”tot ceea ce s-a pierdut din punct de vedere uman pe pământul românesc, de către homo sapiens de la conștientizare până-n prezent, să fie cuantificat într-o donație către un institut de cercetare 100% românesc, în vederea clonării multiple a geniului chirurgiei autohtone, Naum Ciomu.”.

            Așa să ne ajute Dumnezeu! Să ne ajute să nu ne pierdem simțul umorului și șansa supraviețuirii prin sindromul național ”haz de necaz”, căci suntem neam de flașnetari-pamfletari…

Leave A Reply

Your email address will not be published.