Trei polițiști locali agresați în Primăria Capitalei

0 201

Primarul general Gabriela Firea a declarat cu puțin timp în urmă că cei trei polițiști locali care au fost agresați de ONG-urile “OPTAR”, “Prețuiește Viața” și “Asociația Prelungirea Ghencea”, precum și de către consilieri de la USR, sunt internați în spital și au fost depuse plângeri penale.

“Cei trei polițiști locali care au fost agresați de către ONG-urile OPTAR, Prețuiește Viața și Asociația Prelungirea Ghencea, precum și de către consilieri de la USR, sunt internați în spital, au ca și diagnostic contuzie toracică prin agresiune, contuzie la umăr și lovituri puternice la stern, în zona sternului”, a afirmat Firea la Antena 3.

“S-au depus plângeri penale. Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 5 a deschis dosar penal in rem. Așteptăm și noi rezultatele acestei anchete. Am pus la dispoziție și filmările de pe camerele de luat vederi din instituția Primăriei Generale”, a adăugat primarul general.

Ea a povestit cum s-a ajuns la scandalul din Primăria Capitalei.

“Suntem și noi surprinși că s-a ajuns la astfel de agresiuni în Primăria generală a Capitalei. Ședința a început la ora 12,00. Nimic nu părea să se întâmple excepțional. Am prezentat câteva din proiectele importante de pe ordinea de zi. Am amintit despre stimulentul de 200 de lei acordat de primărie familiilor în care apare un copil. Am anunțat acordarea sumei de un milion și jumătate pentru înființarea unei policlinici, a unui ambulatoriu lângă spitalul Victor Babeș, de boli infecțioase și tropicale, pentru că este mare nevoie. S-a trecut la ordinea de zi și s-au auzit niște bubuituri, țipete, vocea foarte ridicată și, pe urmă, niște persoane care au intrat în sala de consiliu și care țipau foarte tare, vorbeau urât, agresau persoanele din incinta sălii de consiliu”, a explicat Firea.

Aproximativ 20 de cetățeni și reprezentanți ai unor asociații au intrat, joi, la ședința de Consiliu General, creând o busculadă, după ce au așteptat aproximativ o oră la intrarea în Primăria Capitalei, pentru a li se permite accesul.(D.S.)

Leave A Reply

Your email address will not be published.