Edi Iordănescu a semnat cu Astra Giurgiu

0 201

După ce a renunțat la antrenorul Marius Șumduică, Astra Giurgiu s-a mișcat rapid și a reușit să îl aducă la echipă pe fostul tehnician al Padurilor, Edi Iordănescu. De asemenea, mai mulți jucători ai echipei și-au anunțat deja intenția de a nu mai prelungi angajamentele cu formația lui Ioan Nicolae. Clubul astrist se va reorganiza si va căuta să reconstruiască echipa cu jucători tineri care nu au pretenții salariale mari.

Am semnat contractul pe doi ani cu Edi Iordănescu. Strategia clubului va fi una de tranziție, în funcție și de transferurile pe care le vom face în zilele următoare. Va fi un an de reconstrucție și îmi doresc să prindem play-off-ul.

Bugetul va fi micșorat aproape la jumătate. Mă bucur că l-am convins pe Edi, el a înțeles strategia clubului. Sper să facem treabă bună, iar în al doilea an să putem face performanță.

De transferuri m-am ocupat eu. Pe Mrzljak, de exemplu, îl vreau de cam un an de zile. Erico a demonstrat că este un jucător valoros și ne putem baza pe el. Avem discuții cu vreo 10 jucători. Până nu semnează însă contractul, nu este nimic sigur”, a declarat Dani Coman, la TV Digi Sport. (D.S.)

Leave A Reply

Your email address will not be published.