Epoleții din bucătăria social-democrată

0 227

Nu mai stau să intru în povești clasice despre politică, despre ce a fost si ce va fi. Ar fi plictisitor și apoi, toată lumea știe. Deci, PSD l-a dat afară pe Grindeanu, cu spume, cu aruncături de ouă, roșii stricate, huiduilei si in general tot arsenalul folosit de o gospodină de 100 de kile trădată de un soț infidel și bețiv. Bețiv notoriu! Motviul, premierul mângâiat pe capul ala de poltician de județ de liderul Dragnea este secursit. Omul serviciilor, ăla de a blocat guvernarea, ăla de a băgat sub preș proiectele vitale de dezvoltare a țării. Gospodăria de partid pe geamul căreia iese miros de ciorbă de perișoare cu borș țărnănesc de Lipova si ceva chifteluțe marinate de sezon a făcut gălăgie. Olguța Vasilescu și Gabi Firea și-au pus șorțulețe la înaintare și cu lingura de lemn a început să-l spurce pe Grindeanu.

Băi Sorine, ce scurt e drumul de la băiat frumos, politician cu ștaif și geniul Timișoarei la scursură politică, securist împuțit, groparul social-democrației. Și când te mai ia în gură și femeile social democrate mai bine te duci dracului și tragi un pui de somn cu Goțiu căci din tine, politician cu perspective frumoase și aici mă refer la nea Grindi, nu a mai rămas decât un vis.

În fine, Grindeanu e de porc, cu tot cu epoleții lui lipiți de maieu. După finalul episodului, a  venit vremea născocirilor de viitor premier. Nume peste nume, unul mai mișto decât altul. Mi-ar fi plăcut să fie Olguța, sincer, pentru că o gospodină ca ea ar fi trebuit cantinei de partid. Măcar pentru o vară. Dar, social-democrații au ales altceva. Mihai Tudose, nu tapițerul din filmul BD în acțiune, este arma secretă a lui Dragnea. Are mai mulți epoleți decât Grindeanu, un doctorat ratat cu poarta goală pe motiv de offsaid în linie cu plagiatul și ferme legături cu structurile din spatele cortinei roșii pictată cu flori de câmp. Și totuși Dragnea, jură că Mihăiță nu are dublă comandă! Asta ar fi culmea, să fie dirijat și de SRI și de SIE!

Păi bine bă social-democraților, aruncați țara în criză urlând ca Emil Constantinescu că v-au făcut serviciile cu un lup tânăr și ați adus la putere un altul, mai bătrân, uns cu toate alifiile, șmecher, rigid, butucănos…Securist rafinat! Deci, ce ne facem, că împotriva voinței noastre dăm mereu de dracu!!!

Comentariile, masa și dansul, la Capșa! Ne invită Coldea, pe toți!!!

PS: S-a terminat și cu versul ăla de partid: Mustăcioara lui, spaima securistului!!!

(Foto: Georgian Pop și Mihai Tudose)

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.