Ilie Dobre, un nou record mondial la strigat ”gooooooooool”!

0 201

Ilie Dobre, unul dintre cei mai vechi comentatori de fotbal de la postul public de radio a stabilit recent un nou record mondial la cel mai lung gol strigat în timpul unei transmisiuni în direct. El a strigat ”gol” timp de 53 de secunde si 3 zecimi iar recordul a fost omologat de World Record Academy în data de 5 iulie.

Noul record mondial așa după cum însuși Ilie Dobre declara a fost atins în studioul radio și nu pe stadion.

”Am făcut asta din orgoliu, după ce un suporter al echipei Borussia Dortmund îmi bătuse precedentul record tot dintr-un studio. Un post german a organizat un concurs și au luat un grup de oameni ca să vadă cine strigă cel mai mult gol. Acel suporter a strigat mai mult de 36 de secunde, recordul meu realizat pe stadion, însă nemții au precizat că suportul mi-a doborât recordul din studio. În studio ai alte condiţii, poţi striga cu o tonalitate mai joasă, nu e ca pe stadion. Aşa că am intrat şi eu în studio şi am bătut recordul mondial”, a declarat Ilie Dobre.

Ilie Dobre deţine nu mai puțin de zece recorduri mondiale omologate de World Record Academy, nouă pentru cel mai lung strigăt la gol şi unul pentru comentatorul sportiv cu cele mai multe cărţi scrise, patruzeci şi cinci.

”Fotbalul este pasiunea mea și îmi doresc ca atâta vreme cât mai sunt în activitate să mai dobor câteva recorduri”, a mai adăugat comentatorul sportiv.

Leave A Reply

Your email address will not be published.