Escrocheria vânzării de software pentru pariuri şi predicţie

0 160

Cui nu-i place să parieze? Însă, nu fiţi tentaţi de a cumpăra pachete software care pretind că pot prezice rezultate cu un grad ridicat de acurateţe. Pariatul este riscant şi nu există nicio garanţie că veţi obţine profit. În plus, costurile acestor programe depăşesc de cele mai multe ori suma de 1000 de dolari.

La ce să fim atenţi!

Pachetele software pentru pariat promit prezicerea cu acurateţe a rezultatelor de la cursele de cai, evenimente sportive sau fluctuaţiile pieţei bursiere. Sunt promise câştiguri uriaşe în baza rezultatelor anterioare dar şi a tendinţelor. Însă atunci când software-ul nu funcţionează, despăgubirile sunt greu de dobândit. Escrocii pot taxa sume mari pentru aceste sisteme, variind între $1000-$15.000.

Specialiştii InfoCons spun că există programe software legitime care vă pot fi de folos pentru monitorizarea preţului acţiunilor, însă escrocii merg cu un pas înainte şi pretind că programele acestora pot să prezică cu acurateţe fluctuaţiile preţurilor acţiunilor. Iar tentaţia unor câştiguri facile este uriaşă. Performanţa anterioară nu reprezintă o garanţie a performanţei viitoare, în momentul evaluării rezultatelor promovate.

Escrocheriile cu software pentru pariuri pretind că prezicerile se bazează pe condiţiile meteo, condiţia în care se află calul, traseu sau condiţia în care se află jocheul. Promit câştiguri uriaşe în baza rezultatelor şi a tendinţelor din trecut. Cu toate acestea, odată ce aţi achiziţionat software-ul şi acesta nu funcţionează, aşa cum v-a fost promis, nu vă veţi primi banii înapoi.

De regulă, escrocii promovează aceste sisteme drept oportunităţi de afacere sau investiţii (sau vă abordează prin e-mailuri nesolicitate, scrisori sau apeluri telefonice). Adesea ţinta acestora este reprezentantă de persoane cu profesii sau persoane care se apropie de pensionare.

Reţineţi 
Chiar dacă un promovator vă spune că schema sau programul oferit spre vânzare deţine aprobarea unei agenţii de pariuri respectabilă sau a unei societăţi pe acţiuni trebuie să cereţi întotdeauna sfatul unui expert.

Atenţie 
Nu vă gândiţi niciodată că nu veţi fi ţinta unor astfel de escroci din vreme ce nu sunteţi jucător. Uneori aceste scheme sunt promovate drept un „program de investiţii”, şi nu drept un sistem pentru pariuri.

Gândiţi-vă
Nu vă lăsaţi păcălit de pretenţiile de acurateţe ridicată sau coeficientul ridicat de succese. Este uşor pentru un escroc să manipuleze statisticile şi să vă dea impresia că sistemul ar fi foarte profitabil pentru voi.

Cercetaţi 
Dacă sunteţi interesat de un pachet software ce credeţi că vă poate fi de folos în gestionarea sau monitorizarea investiţiilor, solicitaţi sfatul unui profesionist înainte de a lua o decizie.

Întrebaţi-vă
Dacă cineva poate prezice cu acurateţe rezultatele la jocurile de noroc de ce ar avea nevoie să îşi vândă secretul pentru a câştiga bani?

Leave A Reply

Your email address will not be published.