Facebook i-a blocat contul lui Iulian Capsali, după ce a scris că „trebuie să luptăm până la ultima picătură de energie” împotriva corectitudinii politice

0 189

Regizorul și publicistul Iulian Capsali a fost din nou blocat pe facebook pentru un mesaj în care protesta față de decizia retailer-ului german Lidl de a elimina cruce de pe ambalajul cutiilor de iaurt grecești. Pe același model, fabrica de lactate Nucet a elimnat la rândul ei crucea de pe turla manastirii din localitatea cu același nume care apare pe ambalajul produselor sale. Tot pentru astfel de mesaje de protest a fost blocat în trecut și contul artistului Paul Hitter, un apărător al valorilor creștine dar și a ideii de familie tradițională.

Este tot mai evident faptul că platforma de socializare Facebook acționează discreționar eliminând persoanele care au o părere diferită față de cele exprimate de neo-progresiști sau anti-creștini.

„Împărăția morții sufletești e mai rea decât moartea

Să nu ne facem iluzii, scoaterea crucilor de pe ambalaje precede dărâmarea, pe stil bolșevic, a crucilor de pe turlele bisericilor. Corporatocrația lucrează la aseptizarea spațiului public, până când nu va mai rămâne niciun relief identitar. Nu numai credința creștină este vizată, dar și ordinea naturală: se ”aseptizează” sexele, se desființează Familia șamd.; este “aseptizată” și cultura, inclusiv memoria istorică a neamului.
Corectitudinea politică (marxismul cultural), sexomarxismul, astea se constituie în ultima ciumă totalitară a Istoriei. Și avem datoria să luptăm împotriva ei până la ultima picătură de energie și, de va fi nevoie, de sânge”, a scris Capsali pe facebook.
Deși se declară un apărător al libertății de exprimare dirijorul principal al Facebook judecă strâmb sancționând orice persoană care are o cu totul altă opinie decât cele plăcute iubitorilor de corectiudine politică, adică promovarea homosexualității, defăimarea creștinismului, defăimarea ideeii de familie tradițională, promovarea migrației necontrolate etc.

Leave A Reply

Your email address will not be published.