Mihai Goțiu, parlamentar USR a fost lovit cu pumnul de un fost oficial al guvernului

0 146

Era și cazul să se întâmple așa ceva, spun printre dinți parlamentarii români după ce au aflat de isparava lui Palada care l-a lovit în plin pe senatorul somnoros al USR, Mihai Goțiu. Cunoscutul sociolog, Mihai Palada a avut un schimb de replici dur cu Goțiu în timpul unei emisiuni pe teme politice de la B1TV. Cu nervii la pământ, fostul purtător de cuvânt în guvernul condus de Victor Ponta, l-a lovit cu pumnul și picoarele pe Goțiu care a scăpat teafăr datorită intervenției promte a personalului televiziunii.

“M-a lovit în pauza unei emisiuni de la B1”, a declarat Goțiu la Antena 3. “În prima parte a emisiuni, domnul Palada a intrat de mai multe ori peste mine și i-am spus că este un comportament nesimțit care m-a făcut să intru în politică”

Moderatoarea B1, Nadia Ciurlin, i-a atras atenția la limbaj, dar Goțiu a replicat “îmi susțin afirmația, pentru că asta e definiția de dicționar a unui om lipsit de bun simț când nu te lasă să spui ce ai de spus”.

“Apoi, în pauză, m-a amenințat să nu mai spun că e nesimțit, că îmi arată el după emisiune”, a adăugat Goțiu, “Am spus că dacă va continua să mă întreruptă, să nu mă lase să vorbesc, am zis: da, ăsta e comportament nesimțit. A venit pauza (publicitară, n.n.) și a venit și pumnul în gură. În acel moment au intervenit cei care erau în platou la B1 și l-au oprit”, a declarat senatorul Mihai Goțiu pentru postul Antena 3.

Goțiu a precizat că va face plângere la poliție însă până în acest moment nu a dat curs intenției sale. În urma bătăliei, o parte din studioul B1TV a fost vandalizat.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.