Vladimir Putin: Masacrul de la Las Vegas “șochează prin cruzime”

0 155

Atacul armat care a făcut 58 de morți în cursul unui festival de muzică desfășurat la Las Vegas este o “crimă” care “șochează prin cruzimea ei”, a afirmat luni președintele rus, Vladimir Putin, într-o telegramă de condoleanțe adresată omologului său american, Donald Trump, relatează AFP.

“Crima care a luat viața a zeci de cetățeni pașnici șochează prin cruzimea ei”, a declarat șeful statului rus în acest mesaj, citat într-un comunicat al Kremlinului, exprimându-și “compasiunea și sprijinul pentru familiile și cei apropiați” victimelor decedate.

Stephen Paddock, bărbatul despre care se crede că a comis atacul, era mort când polițiștii au intrat în camera sa de hotel, cu vedere spre locul în care se desfășura un festival de muzică, a indicat poliția locală.

Paddock, în vârstă de 64 de ani, originar din Mesquite (statul Nevada), a deschis focul de armă din camera sa de hotel, aflată la etajul al 32-lea, asupra unei mulțimi de peste 22.000 de persoane prezente la festival.

Polițiștii au găsit peste zece puști în camera sa de hotel, la etajul al 32-lea, de unde a deschis focul asupra unei mulțimi prezente la un concert de muzică country.

Leave A Reply

Your email address will not be published.