Pleacă singur Tudose sau îl execută Dragnea?

0 163

PSD-ul, așa cum ne-a obișnuit stă pe un butoi de pulbere. Ultimul sondaj Avangarde (care atenție este al lui Pieleanu, omul PSD-ului) arată poporului că Guvernul Tudose are o cotă de încredere de 25%. Sincer, nu-l înțeleg pe Dragnea și nu îmi dau seama cât de prost este.

Când spun că este prost mă refer strict la limitele prostiei lui. Ca să fiu și mai explicit, întrebarea corectă care s-ar pune ar fi ”Oare cât de prost poți să fii să îți faci rău cu mâna ta, să te sinucizi politic?”. Cât de mult a putut greși Tudose în scurtul lui mandat de la Palatul Victoria, ca să ajungi la o cotă de credibilitate de 25 de procente? Acum trei luni PSD avea o cotă de încrdere de 47 %. La momentul actual, din cauza actualului premier (spune Avangarde) PSD a pierdut aproape jumătate din procentul de încredere.

În fapt, Tudose este un prim-ministru izolat care nu beneficiază de sprijinul miniștrilor, aceștia fiindu-i fideli lui Dragnea. Este un motiv suficient ca Tudose să-și dea demisia, lucru pe care suflarea PSD îl așteaptă temătoare, dar se pare că nici Tudose nu este hotărât să renunțe așa de ușor. Nu înțeleg de ce Dragnea nu îl execută pe Tudose așa cum l-a executat pe Țuțuianu (fost ministru al MapN) pentru că lucrurile ar fi mult mai ușor de rezolvat. În loc să fie bărbatul pe care femeile ministru îl cunosc Dragnea preferă să joace din nou murdar apelând la Avangarde pentru a-l schimba pe Tudose. Poporul ca poporul, poate fi manipulat dar ce vor spune cancelariile europene când România va avea parte de al doilea premier într-un singur an?

Anumite voci din PSD spun că Tudose ar demisiona în această seară însă rămâne de văzut cine dintre Tudose și Dragnea va fi mai bărbat?! Din nefericire, ca de obicei tot noi vom fi cei care vom plăti pentru dorința lui Dragnea de a controla totul. ”Viitorul sună bine!” este doar o reclamă nenorocită cu impact zero asupra societății, în timp ce lichelele de la putere improvizează guvernări și programe de guvernare doar pentru că nici o formațiune politică nu este capabilă să conducă țara.

Leave A Reply

Your email address will not be published.