Re-descoperim Clujul într-un nou tur ghidat

0 170

Participarea Asociației Vechiul Cluj la Zilele Clujului 2018 continuă în această ediție cu un tur ghidat în cadrul seriei Re-descoperim Clujul.

Sâmbătă, 19 mai 2018, de la ora 11:00, în Piața Muzeului, Asociația Vechiul Cluj vă așteaptă la un nou tur ghidat din Re-descoperim Clujul, care va avea titlul Începuturi. Sub îndrumarea domnului Cosmin Rusu, doctor în instorie al Univeristății Babeș-Boliay, vom afla secretele începuturilor așezării medievale care a evoluat în Clujul contemporan. Proiectul Re-descoperim Clujulse află la a treia ediție și este realizat cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Cluj-Napoca.

Reamintim că astăzi, 18 mai 2017, cu titlul Poveștile centenare ale Clujului – Opera Română și Teatrul Național, se va desfășura de la ora 19:00, la Casa Vega, prima întâlnire din seria Povești despre Cluj, la care Asociația îi va avea invitați pe: Tudor Sălăgean, Emil Strugaru, Paula Șandor, Ștefana Pop-Curșeuși Roxana Croitoru. Invitații noștri vor vorbi despre istoria celor două instituții de cultură din Cluj, înființate după Marea Unire, care astăzi se numesc Opera Națională Românăși Teatrul Național Lucian Blaga.”, a declarat pentru Public News FM Victor Salcă, vicepreședintele Asociației Vechiul Cluj. Proiectul Povești despre Cluj se află la a cincea ediție și este realizat cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Cluj-Napoca și al Consiliului Județean Cluj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.