Cluj: Un tânăr a încercat, ameninţând cu un pistol, să comită un jaf la o unitate bancară

0 158

Un tânăr de circa 25 de ani, cu faţa acoperită şi ameninţând cu un pistol, a încercat, joi, să obţină bani dintr-o unitate bancară din Cluj-Napoca, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

“În jurul orei 15:10, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că într-o unitate bancară, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, a intrat o persoană cu faţa acoperită şi ar fi solicitat bani personalului băncii, ameninţând cu un pistol. Bărbatul ar fi fost refuzat, motiv pentru care a părăsit incinta băncii în fugă. În urma acestui incident, nicio persoană nu a fost rănită”, a menţionat IPJ Cluj.

Conform aceleiaşi surse, imediat după sesizarea incidentului, toate echipajele de poliţie au fost mobilizate pe teren în vederea depistării bărbatului în cauză.

“Urmează să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul şi celelalte date de interes pentru soluţionarea cazului. Ancheta este coordonată de către Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul inspectoratului”, se mai arată într-o informare a IPJ.

Conform descrierii, bărbatul are circa 20-25 de ani, constituţie atletică şi purta îmbrăcăminte de culoare închisă şi ochelari de soare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.