(VIDEO) Avion Mig 21 Lancer, prăbuşit la Feteşti

Pilotul și-a pierdut viața în urma prăbușirii avionului

0 373

Actualizare 14.22 Pilotul avionului a murit carbonizat, potrivit unor surse din cadrul pompierilor și al echipajelor de ambulanței.

(Foto: Adelin Petrișor – TVR)

”Locotenent-comandorul Florin Rotaru, pilotul aeronavei MiG 21 LanceR prăbuşită la Feteşti, şi-a pierdut viaţa. Ofiţerul era în vârstă de 36 de ani şi îndeplinea funcţia de pilot-şef în cadrul Escadrilei 861 Aviaţie Luptă, Baza 86 Aeriană Feteşti. Aeronava pilotată de locotenent-comandorul Florin Rotaru s-a prăbuşit sâmbătă, 7 iulie, în jurul orei 13.30, după un zbor executat în cadrul unui miting aerian organizat pe aerodromul militar Borcea, precizează MApN.

Conducerea Ministerului Apărării Naţionale transmite condoleanţe şi este alături de familia îndoliată.

Actualizare14.03: Un elicopter SMURD a fost trimis la Feteşti, la locul în care s-a prăbuşit avionul MIG 21 Lancer, a declarat, pentru AGERPRES, secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

“Este căzut un MIG 21. Este plecat un elicopter SMURD în sprijin, sunt plecate forţe – pompieri, terestre. Aşteptăm să vedem informaţiile”, a adăugat el.

Un avion Mig 21 Lancer, care participa la mitingul aerian organizat cu prilejul Zilei Porţilor deschise de la Baza Aeriană Borcea, s-a prăbuşit în timpul demonstraţiei, în apropierea staţiei de taxare de la Feteşti, au declarat pentru AGERPRES surse din domeniul aeronauticii.

Potrivit acestora, pilotul nu şi-ar fi pierdut viaţa în urma prăbuşirii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.