Rusia este gata să discute despre posibila vizită a lui Vladmir Putin la Washington

0 114

Rusia este gata să discute despre noua reuniune propusă de președintele american între președintele rus Vladimir Putin și chiar Donald Trump, a declarat ambasadorul rus în Statele Unite, Anatoli Antonov, citat de news.bg

Casa Albă a anunțat ieri că Trump l-a invitat Putin să viziteze Washingtonul, în această toamnă și respinge fluxul de critici din SUA privind întâlnirea Trump – Putin la Helsinki, în această săptămână.

Trump a uimit lumea occidentală, luni, după ce a evitat să se ridice în mod public împotriva lui Putin pentru presupusa intervenție a Moscovei in alegerile din 2016, iar ceea ce s-a întâmplat în timpul întâlnirii personale dintre Trump si Putin in prezenta a doar doi traducători, rămâne necunoscut .

Antonov a comentat că Putin a prezentat propuneri concrete lui Trump pentru a rezolva conflictul din estul Ucrainei, raportează Interfax, deși nu specifică exact care sint acestea.

Ambasadorul rus a adăugat că ar fi utilă și o întâlnire între ministrul rus al apărării, Serghei Șoigu, și colegul său James Mathis, adăugând că un grup de parlamentari americani, de asemenea, intenționează să viziteze Rusia.

Un grup de republicani din Congres au vizitat Moscova în această lună și ar putea ajunge din nou aici în prima jumătate a lunii august, a declarat deputatul Konstantin Kosachiov, citat de TASS.

Leave A Reply

Your email address will not be published.