Finlanda și Suedia vor în NATO! Rusia este pregătită pentru asta!

0 128

Șeful ministerului rus al apărării nu a ignorat problema extinderii NATO. Deja se știe că Alianța atrage într-un ritm alert Finlanda și Suedia într-o cooperare mai strânsă susține news.bg

Există un acord între aceste țări și NATO că atât finlandezii cât și suedezii pot participa la exercițiile militare ale blocului, în schimb Finlanda și Suedia oferind acces neîngrădit la teritoriile lor armatei NATO.

Acest lucru, desigur, nu este agreat de Rusia, deoarece prezența militarilor NATO la granițele țării prezintă risc. Prin urmare, Serghei Shoigu (foto, alături de președintele Federației Ruse, Vladimir Putin) și-a avertizat “colegii” occidentali.

”Kremlinul nu lasă aceasta situatie în voia ei. Deja se iau toate măsurile pentru a asigura securitatea frontierelor”, a spus ministrul rus al apărării.

O atenție deosebită se dă granițelor occidentale. Astfel, în districtul militar de vest au fost create peste 70 de formațiuni și unități militare. Toate sunt echipate cu cele mai recente arme.

În orice moment, armata rusă este pregătită pentru a riposta eficient intervențiilor neașteptate din partea vecinilor incorecti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.