(VIDEO) O familie din Grecia a fost salvată de incendiu cu ajutorul Lui Dumnezeu

0 239

Peste 80 de persoane și-au pierdut viața în incendiile devastatoare din regiunea Attica din Grecia. Potrivit Sputnik, pe rețelele de socializare au fost postate mii de fotografii și imagini video de-a dreptul rupte din scenele descrise în Apocalipsă. Grecia, îndurerată, a avut parte de un adevărat miracol în aceste zile.

Încă o dată, s-a dovedit faptul că Dumnezeu încearcă să le descopere oamenilor calea care poate să-i salveze și să le dea o speranță.

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για το συγκινητικό ενδιαφέρον σας ❤️ η οικογένεια μου ευτυχώς σώθηκε, η φωτιά αφού έκαψε τον πρώτο όροφο του σπιτιού σταμάτησε ακριβώς στο εικονοστάσι της Μαμάς μου και έτσι σώθηκε το ισόγειο!!! Είναι συγκλονιστικό αυτό που σας περιγράφω αλλά είναι η αλήθεια!!! Η σκέψη όλων μας είναι στους ανθρώπους που χάθηκαν και οι προσευχές μας για να βρεθούν ζωντανοί οι δεκάδες αγνοούμενοι

Posted by Άννυ Καυκά on Tuesday, 24 July 2018

”Familia mea din fericire a fost salvată. Focul care a mistuit primul etaj al casei sa oprit la icoanele mamei mele și a salvat parterul! Este șocant ceea ce descriu, dar este adevărul! Cu toții suntem cu gândul la oamenii care și-au pierdu viața și să ne rugăm să fie în viață zecile de persoane date dispărute”, a povestit Annie Kauka pe pagina sa de Facebook.

Leave A Reply

Your email address will not be published.