(VIDEO) CFR Cluj eliminată de Malmo FF din Liga Campionilor

0 165

Golurile partidei au fost marcate de Ingvi Traustason (min.55) pentru gazde, respectiv Damjan Djokovic (min.36).

În prima parte a meciului de la Malmo a fost una echilibrată, cu ocazii la ambele porţi, ardelenii intrând în avantaj la vestiare, graţie golului marcat în minutul 36 de croatul Damjan Djokovic, care a reluat balonul în poartă cu o execuţie spectaculoasă din foarfecă, după o lovitură liberă executată de portughezul Mario Camora şi o recentrare cu capul a lui Ovidiu Hoban.

Gazdele puteau egala în finalul primei părţi a jocului, când au ratat două mari ocazii de gol, una dintre ele prin căpitanul Markus Rosenberg, care a trimis balonul în bară.

Malmo a început în forţă repriza secundă şi, după câteva acţiuni periculoase la poarta clujenilor, a reuşit să restabilească egalitatea prin Ingvi Traustason, care a şutat imparabil de la 25 m, învingându-l pe portarul Arlauskis (55).

CFR Cluj a fost mai ofensivă după golul primit, însă atacurile elevilor lui Antonio Concecao au fost respinse de apărarea suedeză.

Misiunea campioanei României a devenit şi mai dificilă în ultimul parte a jocului, când a rămas cu un om mai puţin pe teren, după ce Juan Emmanuel Culio a văzut cel de-al doilea cartonaş galben, fiind eliminat (77).

În finalul partidei, ambele echipe au forţat înscrierea unui nou gol, dar tabela a rămas nemodificată, astfel că suedezii au obţinut calificarea în faza următoare a competiţiei, graţie victoriei cu 1-0 din prima manşă, la Cluj-Napoca.

Malmo FF va juca în turul următor al Ligii Campionilor cu câştigătoarea duelului dintre Vidi Szekesfehervar (Ungaria) şi Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria), în timp ce campioana României va continua în Europa League, unde va întâlni în turul al treilea preliminar pe Sutjeska Niksic (Muntenegru) sau Alaşkert (Armenia).

Echipele de start:

Malmo: Dahlin – Larsson (Vindheim 81′), Nielsen, Bengtsson, Safari – Traustason (Lewicki 73′), Bachirou, Christiansen, Rieks – Strandberg (Antonsson 61′), Rosenberg (C).
Rezerve: Andersson – Lewicki, Gall, Brorsson, Adrian.
Antrenor: Uwe Rosler.

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora (C) – Culio, Hoban (De Luca 64′), Djokovic (Bordeianu 58′) – Deac (Mailat 43′), Ţucudean, Omrani.
Rezerve: Vâtcă – Males, Lang, Peteleu.
Antrenor: Antonio Conceicao.

Leave A Reply

Your email address will not be published.