(VIDEO) Momentul în care preşedintele venezuelean, Nicolas Maduro, este ținta unui atac

0 442

Șapte persoane au fost rănite în încercarea de ucidere a președintelui Venezuelei Nicolas Maduro; președintele însuși nu a fost rănit, a declarat ministrul de comunicare al Venezuelei, Jorge Rodriguez, potrivit postului de radio venezuelean Union Radio.

“Președintele Maduro nu a fost rănit în tentativa de crimă”, a declarat site-ul postului de radio ministrul. “Din păcate, șapte membri ai echipei prezidențiale au fost răniți”. “Președintele este bine și lucrează ca de obicei”, a spus Rodriguez.

“Stați liniștiți, președintele nostru Nicolas Maduro este bine, la fel ca și toate guvernele revoluționare politice și militare”, a afirmat șeful băncii Bicentenario Del Pueblo, Miguel Perez Abad.

Tentativă de ucidere a șefului statului a fost efectuată cu ajutorul unor drone care transportau explozivi. Dronele au fost active în timp ce Maduro vorbea la ceremonia celor 81 de ani de la înființarea Gărzii Naționale Bolivariene.Dronele au fost eliminate iar acum căutăm vinovații care vor plăti scump. Atât ei cât și cei care le-au dat ordinele”, a spus ministrul. Conform informațiilor preliminare, mai mulți cadeți de la Garda Națională Bolivariană au fost răniți.

Leave A Reply

Your email address will not be published.