Cum a fost ucis ieri premierul Abhaziei, Ghenadie Gagulia

0 149

Ministerul Afacerilor Interne al Abhaziei a comunicat detaliile accidentului, în care a fost ucis în seara zilei de 8 septembrie premierul Abhaziei Ghenadi Gagulia. Accidentul a fost comis de un șofer fără documente pentru mașină și care era drogat.

Accidentul a avut loc aproximativ la ora 22:40. “Tarsman Khadzharat Zurikovich 1996 b., Rezident în Zvandripsh, regiunea Gudauta, opera unu vehicul VAZ-2109 fără licență, fiind în stare de ebrietate în timpul conducerii pe drumul republican „Psou – Inguri“ la kilometrul 17 de postul GAI „Bambora“ și 3 kilometru de postul ” Musser „a încălcat h. 2 p. 3.2 SDA RA, care spune ca“, atunci când vehiculul se apropie,..(aici este o explicație tehnică în care se arată că respectivul vehicul nu a cedat trecerea).“ – a declarat Ministerul de Interne.

Mașina s-a ciocnit de un vehicul marca Toyota, aflat sub controlul conducătorului auto Batala Bgeu. În mașină se afla și un reprezentant al Gărzii de Stat, Alkhaz Jelia. Gennadi Gagulia a decedat din cauza rănilor multiple suferite în urma impactului. Persoanele însoțitoare au suferit răni corporale, care nu au fost periculoase pentru viață și sănătate, a precizat Ministerul Afacerilor Interne. Șoferul care a lovit a fost reținut. Materialul a fost transferat la procuratura raională.

EADaily a raportat anterior că mașina de prim-ministrului , aflat într-o coloană de mașini a delegației oficiale din Abhazia, se întorcea din Siria.

Leave A Reply

Your email address will not be published.