(VIDEO) Naționala a efectuat antrenamentul oficial înaintea partidei cu Muntenegru

0 289

Meciul se va disputa marți, 20 noiembrie, ora 20:45 (ora locală), 21:45 (în România) și este ultimul al tricolorilor în Liga Națiunilor. Partida va putea fi urmărită în direct la Pro TV.

În tur, la Ploiești, cele două formații au terminat la egalitate, scor 0-0. În acest moment, România ocupă poziția secundă în grupă, cu 9 puncte, în timp ce adversara noastră de mâine seară este pe 3, cu 7 puncte acumulate. Tricolorii au susținut luni, 19 noiembrie, antrenamentul oficial pe stadionul Gradski din Podgorica, acolo unde vor încheia meciurile din Liga Națiunilor împotriva Muntenegrului.

Mijlocașul Răzvan Marin a părăsit mai devreme ședința de pregătire, după ce a suefrit o entorsă la glezna dreaptă la ultimul antrenament înaintea plecării spre Muntenegru. Antrenamentul a durat o oră și s-a desfășuat pe o ploaie măruntă, timp în care Cosmin Contra și stafful său au pus accent pe jocul de posesie și finalizări.

Antrenamentul a  fost precedat de o conferință de presă la care au luat parte selecționerul echipei naționale și a fundașul Cosmin Moți.

“Le-am transmis băieților că trebuie neapărat să câștigăm contra Muntenegrului pentru a ne asigura locul 2 în grupă. Cu o victorie mâine putem spune că parcursul nostru în Liga Națiunilor a fost unul pozitiv. Din păcate, am făcut trei egaluri în această grupă, iar acum nu mai depindem doar de noi. Vom juca împotriva Muntenegrului, o echipă extrem de bine organizată și agresivă care joacă foarte bine pe contraatac”, a declarat Cosmin Contra, completat de Moți: “Din punctul meu de vedere suntem echipa mai bună, dar trebuie să intrăm concentrați pe teren pentru a obține un rezultat pozitiv”.  

Leave A Reply

Your email address will not be published.