Rusia a dat SUA șah în Siria și mat în Venezuela

0 240
Un articol foarte interesant a apărut în publicatia croată a Advance, text în care se spune că Moscova a dat Statelor Unite sah în Siria și mat in Venezuela.
Sosirea militarilor din Rusia în Venezuela pur și simplu a înfuriat Statele Unite si a creat panică la Washington pentru că schimbarea puterii în această țară nu a mers conform planului – scrie autorul articolului.
Imediat, John Bolton a declarat că SUA nu vor permite forțelor neprietene “să intervină în evenimentele din emisfera vestică. Bineînțeles, el a vrut să spună că Statele Unite nu ar permite Rusiei să intervină în afacerile Venezuelei.
Gentlemanul american nu este deloc jenat de faptul că militarii americani sunt în acest moment în Siria și nu au permisiunea să o facă. Dar el este deranjat de faptul că armata rusă a apărut în Venezuela, și Pentagonul chiar s-a panicat. Și motivul pentru o astfel de anxietate  este acelasi. E vorba de un alt eșec în încercarea de a schimba puterea.
Reamintim că, atunci când Statele Unite au invadat Libia – Rusia a tăcut. Cum s-a încheiat mișcarea aceea toată lumea își amintește. A urmat apoi – Siria; atunci Moscova a trimis trupe la un an după americani. Aici, Kremlinul a dat șah la Casa Albă, deoarece americanii nu au reușit să-l înlăture pe Bashar Assad de la președinție.
Și în Venezuela, Rusia pur și simplu a început să acționeze activ de la sfârșitul lunii martie, iar Maduro este încă la postul său, în ciuda tuturor încercărilor de lovitură de stat. Deci, toate planurile SUA de a zdrobi unele țări sunt complet distruse.

Leave A Reply

Your email address will not be published.