Zeci de copii din Zalhanaua şi Plopeni: au primit daruri de Sfintele Paşti

0 206

Aproape 90 de copii din Zalhanaua şi Plopeni au primit joi daruri, în contextul apropierii Sărbătorii Sfintelor Paşti.

Prin intermediul Sectorului Social-filantropic şi misionar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, Eparhia a organizat două acţiuni filantropice.

Prima la Parohia Zalhanaua – Protoieria Ploiești Sud în beneficiul a 40 de copii proveniți din familii cu situație socio-economică precară și cea de-a doua la Centrul de Plasament pentru copii cu nevoi speciale Plopeni din cadrul Direcția Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, unde sunt găzduiți 47 de copii și tineri cu nevoi speciale.

În cadrul acțiunilor, reprezentanții Arhiepiscopiei Bucureștilor au distribuit pachete cu produse alimentare, rechizite și materiale de curățenie.

Cele două acțiuni fac parte dintr-un program amplu de activități sociale organizate în perioada Postului Mare de Arhiepiscopia Bucureștilor la nivelul centrelor sociale, protoieriilor și parohiilor din cuprinsul eparhiei în vederea sprijinirii persoanelor și familiilor aflate în dificultate cu diverse ajutoare materiale conform nevoilor cu care se confruntă beneficiarilor acestor acțiuni caritabile.

Leave A Reply

Your email address will not be published.