Edy Iordănescu, noua variantă pentru postul de antrenor la FCSB

0 265

După protestul vehement al suporterilor care au luat foc la auzul veștii că Marius Șumudică ar putea antrena trupa roș-albaștrilor, Gigi Becali s-a reorientat rapid și a anunțat că noua opțiune pentru banca tehnică a echipei pe care o patronează este Edy Iordănescu.

„Până acum o oră nu știam nimic. Dar am vorbit cu niște persoane pe care le îndrăgesc și m-au făcut să mă înclin pentru o persoană. M-au sunat și suporterii când au auzit de Șumudică. Eu îl vreau pe Șumudică, dar nu fac nimic împotriva lor. Nu e nici Reghecampf. Mă gândesc să am succes cu unul care a adus Cupa Campionilor în România. E din sângele ăla de campion european. Edi Iordănescu este!

Nu mai puneți semnul întrebării la antrenori străini. Acum iau român, dar mai târziu vedem. Acum să-l scoateți pe Mangia din listă. Dar mai am un plan, să avem în 2 ani echipă 100% românească. Mi-a intrat mie în cap asta. Vreau să ajut țara mea și echipa națională”, a declarat Gigi Becali.

Altfel, Marius Șumudică a declarat că este onorat de interesul clubului roș-albastru pentru serviciile sale dar a adăugat că ”deocamdată nu este momentul ca noi să colaborăm”. El a mai spus că își dorește să rămână antrenor peste hotare și nu vrea o revenire în viitorul apropiat în Liga 1.

Leave A Reply

Your email address will not be published.