Fotbal/ (VIDEO) Costin Lazăr, jucătorul lui FC Voluntari, se retrage din activitatea fotbalistică

0 618

🎤🎥Conferință de presă FC Voluntari 🆚️ Dinamo. ⤵️▶️🙏Meciul de retragere al unui jucător fabulos, Costin Lazar🇷🇴🔝.

Gepostet von FC Voluntari am Donnerstag, 30. Mai 2019

„Din păcate, cariera unui fotbalist este foarte scurtă. Trebuie să profităm de ea cât jucăm şi să înţelegem că este o mare bucurie să joci fotbal, să joci de plăcere. Anul acesta mi-am dorit să continui cu Voluntari, să revin. Am trecut printr-o perioadă grea, cu probleme de sănătate. Iată că mi-am revenit şi vreau să termin cu capul sus contractul cu Voluntari şi legătura cu prima scenă a fotbalului românesc.

În momentul în care m-am întors în România, pentru mine, cariera era deja încheiată la 35 de ani, iar cei de la Voluntari mi-au dat posibilitatea să îmi prelungesc contractul şi să-mi duc mai departe cariera. Amâni, amâni, dar, până la urmă, trebuie să zici stop şi să te reorientezi profesional.

Deocamdată voi pleca pe acest drum, voi vedea dacă voi face faţă în această carieră de antrenor, dacă voi fi destul de inteligent şi de calculat şi de răbdător. Trebuie să le ai pe toate , a declarat Costin Lazăr.

Costin Lazăr se va retrage din activitatea de fotbalist, mâine, la finalul partidei Dinamo Bucuresti- FC Voluntari. Omul decisiv al Supercupei Romaniei din 2017, câștigată de FC Voluntari, va bifa mâine partida cu numărul 530 din întreaga sa cariera. În toate partidele în care a evoluat în prima liga din țara noastră Costin Lazăr a reușit să înscrie de 32 de ori. De asemenea, jucătorul lui FC Voluntari a evoluat și în 32 de partide pentru echipa națională a României, pentru care a reusit să înscrie de 2 ori.Odată cu retragerea lui fotbalul românesc va fi mai sărac…

Leave A Reply

Your email address will not be published.