(VIDEO) România-Croația, la Euro U21 se va juca cu mii de români în tribune

0 304

La ședința tehnică din această seară, dinaintea partidei România-Croația la Euro U21, organizatorii partidei au anunțat situația biletelor vândute până la această oră.

Astfel, din cele 4.500 de bilete scoase la vânzare, mai sunt disponibile de acum și până la ora meciului doar 500! Acestea pot fi cumpărate mâine, începând de la 09:00 (ora Italiei), de la casieriile Stadionului San Marino-Serravalle.

Și asta în condițiile în care suporterii croați au achiziționat sub 100 de bilete, iar organizatorii estimează că toate celelalte 3.900 înseamnă cel mai probabil fani români!

La meciul inaugural al Euro 2019, Polonia-Belgia 3-2, jucat pe Mapei Stadium din Reggio Emilia, au fost doar 2.534 de fani, cu toate că arena are o capacitate de peste 20.000 de locuri.

Mirel Rădoi și Ianis Hagi vorbesc înainte de debutul naționalei U21 la EURO! FORZA TRICOLORII! 👉 bit.ly/2FbSPjD 💙💛❤🔜 România 🇷🇴 – 🇭🇷 Croația, 18 iunie, ⏰19:30 📺 TVR 1 și 📻 Radio România Actualități

Gepostet von Echipa națională de fotbal a României am Montag, 17. Juni 2019

“Oficialii UEFA și reprezentanții organizatorilor preconizează că biletel rămase vor fi achiziționate mâine, în ziua jocului. Deja au mai primit multe cereri și în această seară. Dacă stadionul ar fi fost mai mare, tot ar fi fost plin”, precizează Alex Cândea, Event Manager FRF.

E o mare bucurie și onoare să vedem atâta afecțiune pentru echipa națională. E o emulație extraordinară, organizatorii sunt impresionați, la rândul lor” a completat Vlad Munteanu, manager operațional FRF pentru loturile de juniori și tineret, în urma ședinței tehnice.

Leave A Reply

Your email address will not be published.