Tricolorii Atac U21! Trei lucruri tari despre naționala super ofensivă a României

0 323

GOLUL E PRIETENUL NOSTRU. Din 2017 până azi, România U21 a disputat 16 partide oficiale și amicale, reușind să marcheze în 14 dintre acestea. Singurele fără gol au fost remiza cu Țara Galilor din deplasare, 0-0, în preliminariile Euro 2019 și eșecul din partida de pregătire cu Spania, 0-1, din martie acest an. România are o medie de fix 2 goluri marcate pe meci!

TRAGEM LA FOC AUTOMAT. Cu 34 de șuturi trimise spre poartă după disputarea primelor 2 runde de meciuri din fiecare grupă la Euro, România se află pe locul 2 în topul echipelor care au căutat cel mai mult golul (Spania și Italia au un meci în plus, cel de aseară). Doar italienii ne-au depășit, până la acest punct. Tricolorii au, așadar, o medie de 17 șuturi spre poartă per meci, deși am întâlnit adversari tari, Croația și Anglia.

MARCĂM TOȚI ȘI DIN TOATE POZIȚIILE. Cele 8 goluri ale României de până acum la Euro U21 au fost marcate de 5 jucători: Pușcaș, Hagi, Petre, Băluță și Coman. Adică două vârfuri de careu, mijlocașul central ofensiv, extrema stânga și un mijlocaș central defensiv. Mai mult decât atât, cele 8 reușite au venit astfel: 2 din penalty (Pușcaș), 1 din careul mic (Petre), 2 din careul mare (Hagi și Băluță), 3 din afara careului mare (Hagi și Coman de două ori).

(Analiză FRF)

Leave A Reply

Your email address will not be published.