Stadionul Renato Dall’Ara din Bologna pregătit pentru o sărbătoare românească!

0 320

Calificarea în semifinale a naționalei de tineret a României a creat o emulație puternică în rândul suporterilor români de peste hotare. Având a doua cea mai numeroasă galerie după țara gazdă, Italia, România se așteaptă ca în meciul cu Germania să fie susținută de peste 20.000 de suporteri. FRF a așezat pe fiecare scaun de pe stadion unde se vor afla românii, stegulețe tricolore.

”Este o emulație fantastică și le mulțumim suporterilor pentru sprijinul oferit echipei noastre. când vezi un stadion în galben te emoționezi dar prinzi aripi în același timp și știi că ai pentru ce să joci. Jucăm pentru România și sperăm că vor realiza lucruri deosebite aici”, a declarat Alex Pașcanu.

“Unitate, grup puternic, familie!”, așa descrie Cristian Manea atmosfera de la lotul U21 înaintea semifinalei cu Germania care adaugă că suporterii români vor fi al 12-lea jucător al naționalei antrenată de Mirel Rădoi.

Semifinala Euro U21 dintre Germania și România va fi condusă la centru de Orel Grinfeld, ajutat de Roy Hassan și Idan Yarkoni, toți din Israel. Al patrulea oficial este din Letonia, Andris Treimanis. Cei doi arbitri VAR sunt italienii Marco Guida și Michael Fabri.

Orel Grinfeld are 37 de ani, este arbitru FIFA din 2012, iar în cupele europene a debutat cu sezonul 2015/16 al Europa League. Grinfeld a fost al patrulea oficial la succesul României U21 de la Euro cu Anglia și are amintiri cu Alex Cicâldău!

Asta pentru că a fost delegat la meciurile din grupa de calificare la Euro U19 ediția 2016, grupă găzduită de România la Oradea. În lotul nostru s-a aflat și Cicâldău, integralist în cele două partide conduse de Grinfeld, 2-0 cu Andorra (când a eliminat portarul oaspete în minutul 7) și 1-3 cu Elveția (când a eliminat portarul nostru la 1-2).

Germania-România, semifinala Campionatului European U21 ce se dispută pe Stadionul Dall’Ara din Bologna este mâine, 27 iunie, de la ora 19:00, în direct pe TVR, TVR HD și Radio România Actualități.

Gepostet von Echipa națională de fotbal a României am Mittwoch, 26. Juni 2019

Leave A Reply

Your email address will not be published.